Celebrada l'assemblea ordinària i extraordinària de socis del Vilafranca

 

Èxit económic i esportiu

 

A dos quarts de nou del vespre començava l’assemblea ordinària de socis del FC Vilafranca amb la presència d’un 10% de la massa social.

El president Pere Montserrat va adreçar unes paraules de benvinguda als allà presents i tot seguit es va passar a seguir els diferents punts de l’ordre del dia.

 

El primer punt va ser la lectura i aprovació de l’acta anterior de la que va fer lectura el secretari del club Joaquim Pascual. L’assemblea l’aprova i signen dos socis tal com obliguen els estatuts.

 

Informe Esportiu temporada 2010-11


El president Montserrat, va comentar que sens dubte ha estat un èxit esportiu, ja que acabar amb 49 punts va significar estar molt per sobre dels que s’han necessitat per mantenir la categoria, demanat a l’entrenador per la propera temporada que d’entrada faci un punt més que aquesta. Al fer referència als temes econòmics el president va comentar que el pressupost ha quedat equilibrat, sense tenir en compte el deute pendent, afegint que mentre els espònsors no fallin, podrem seguir molt temps amb un equilibri pressupostari.

Es va deixar clar que tots els partits del Vilafranca per la propera temporada, tal com havia demanat una part dels socis, es jugaran a la tarda. Serà normalment a les cinc i es podria jugar a les quatre en ple hivern. Els diumenge el matí, es destinaran a la Fundació esportiva Atlètic Vilafranca, per poder jugar els seus equips.

 

Estat de Comptes


El pressupost inicial per la temporada 2010-2011, va ser de 195.000 € d’ingressos i 194.700 € de despeses, de manera que un cop finalitzada la temporada aquests números han acabat sent de 184.852 € d’ingressos i de 183.334 € de despeses, de manera que s’ha produït un superàvit de 1518 €.

Els espònsors i les partides corresponents a la loteria de Nadal, la tómbola i la panera, han ajudat a tencar una bona campanya econòmica.

De cara la propera lliga els números previstos son, 198.000 € de despeses per 199.000 € d’ingressos. Unes entrades de diners que com la passada temporada dependran dels espònsors (Caixa Penedès, Vilafranca Capital del Vi, etc) i d’altres ingressos que tot sigui dit aquest any els gestionarà una empresa de marketing, Imac Sport, s.l., que es responsabilitzarà d’obtenir bons rendiments dels taquillatges, rifes, loteries, panera, etc.

 

Actualitat del Club


De cara la propera temporada, els jugadors, i tècnics aniran tots uniformats. Tant hivern com de cara el bon temps, portaran una indumentària en la que s’apreciarà el logo Vilafranca Capital del Vi.

Una bona noticia que va córrer per l’assemblea va ser que degut a que per problemes econòmics el Lleida perd categoria, la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, pujarà a segona Catalana.

Referent a l’horari, tal com ja hem dit els partits es jugaran a les cinc amb probabilitat de jugar va les quatre alguns dies d’hivern, de manera que els equips de la Fundació ocuparien els horaris de dissabte i diumenge al matí.

 

Precs i Preguntes


Es va preguntar sobre la possibilitat de tornar a veure partits per TV i el president va respondre que aquesta temporada s’intentarà negocia un bon contracte i poder donar els partits de casa per TV.

Al comentari de que les quotes de soci son altes, es va dir que es poden veure tots els partits del Vilafranca a casa, sent col·laborador.

Al parlar de les empreses que col·laboren amb el Vilafranca i que els socis n’obtenen avantatges, es va dir que l’empresa de marketing que des de primers de juliol treballa amb el Vilafranca reactivarà aquest tema de cara a ampliar els avantatges dels socis.

Al comentar la confecció de la plantilla, es va dir que s’han fitxat i encara es segueixen fitxant alguns jugadors per completar una plantilla competitiva. Com a novetat es va dir que també començaria la temporada Toni Ferrer, davanter centre del Torrellenc i que els diferents moviments es poden seguir a la premsa local i a la web del club.

Es va dir que calia millorar les relacions amb la Fundació ja que varis jugadors dels equips bases han fitxat per equips importants i dona la sensació que ni el Vilafranca ni la Fundació n’han sortit beneficiats. El president Montserrat va comentar que les relacions han millorat, que ara son bones i que un membre de cada directiva s’encarregaran de treballar pel bé dels dos clubs.

Fent referència als partits de pre temporada, es jugarà a Sant Pere Molanta i a La Granada, amb possibilitats de jugar a Sitges, tot plegat dependrà dels esdeveniments a la Copa Catalana que jugarà el Vilafranca mes d’agost. Cal dir que els entrenaments s’iniciaran el 26 de juliol o l’1 d’agost en funció del dia que comenci la lliga.

 

Assemblea Extraordinària de Socis


Com a únic punt de l’ordre del dia d’aquesta assemblea que es va iniciar després de la ordinària hi va haver la Convocatòria d’eleccions. El president Pere Montserrat comentava que federativament no toca fer eleccions, però a la darrera assemblea “ens vàrem comprometre i ara ho farem”. El secretari va llegir les condicions i el calendari electoral per les eleccions que serien el 25 de juliol cas de que hi hagués més d’una candidatura.

 

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona