El FC Vilafranca estrena samarretes i empresa de gestió

En roda de premsa celebrada fa uns dies es va presentar la nova indumentària que vestirà els jugadors del Vilafranca, amb els espònsors Caixa Penedès i Vilafranca del Penedès Capital del Vi en lloc destacat, així com a la m`nega dreta es pot veure el primer escut del degà penedesenc i també es va presentar Imacsport, l’empresa de gestió que coordinarà els aspectes no futbolístics del club.

 

El president del Vilafranca va presentar el responsable d’ Imacsport, Lluís Sureda que comentava portarien la gestió d’imatge i comunicació basada en tres reptes. Un primer, esportiu en el que s’ha fitxat una bona quantitat de gent fent una plantilla compensada i treballant juntament amb la Fundació de cara poder aprofitar pel primer equip quants mes millor dels 400 nois de l’escola. El segon repta serà apropar el Club a la Vila, es tracta que la gent trobi interessant baixar al Municipal a presenciar els partits del Vilafranca, treballant perquè no sigui car anar al futbol, afegint que “volem que el Vilafranca sigui un referent al Penedès” i com a tercer punt Sureda destacava que treballarien per apropar el club al sector empresarial de l’Alt Penedès, entenent que hi ha moltes sinèrgies que cal aprofitar en benefici de les empreses penedesenques i el F.C.Vilafranca.

 

El mateix Lluis Sureda va cedir la paraula a Raimon Olivella, la persona que portarà les relacions institucionals entre el club i les entitats. Creant un bon lligam entre el Vilafranca, les institucions i Imacsport.

 

Noves samarretes


Al parlar de la nova roba, Sureda ens deia que s’ha donat un nou aire respectant les senyes d’identitat, intentant apropar el tema de marxandatge a l’afeccionat. “S’està estudiant portar una botiga itinerant els dies de partit amb una línia de productes agradables per l’afeccionat. Ens agradaria portar gent de la Fundació als partits del Vilafranca”.

Tres jugadors del Vilafranca, un davanter, un porter i una noia del futbol femení van presentar la nova equipament en el que a part dels espònsors  la mànega dreta s’hi pot veure el primer escut del Vilafranca. Tancava la presentació de la roba Pere Montserrat assenyalant una vegada més que “volem deixar de ser un equip modest, petit, i passar a ser un club gran. Als diumenges a la tarda al futbol hi ha de venir gent de la comarca. Volem que els joves i la gent del Penedès vinguin novament al futbol i es sentint identificats amb el F.C.Vilafranca.

 

{gallery}web/2011/juliol/samarretes{/gallery}

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona