El nou horari: pot ser una bona solució ?

Diumenge el Vilafranca, davant la Gimnàstica Iberiana començarà la tanda de partits jugats al mig dia en període d’hivern. En anteriors temporades ja s’havia fet un canvi d’horari de manera puntual, una sola jornada, la quan cosa no és prou significativa, de manera que la directiva ha pensat ampliar a mes dades el fet de jugar al mig dia de cara a treure conclusions.

Abans de prendre la decisió s’han estudiat els avantatges i inconvenients que poden esdevenir de passar de l’horari normal de les cinc de la tarda al d’1/4 d’1 del mig dia i s’ha pensat que pot haver-hi mes part positiva que negativa, de tota manera però, cal provar-ho i després d’unes jornades veure que passa.

Podríem resumir en tres apartats el perquè de la decisió:

1.- S’ha de provar com respondrà el soci i afeccionat davant el fet de veure el Vilafranca al mig dia, en lloc de la tarda, es a dir, si agrada o no agrada.

2.- Cal saber si un públic poc habitual dels partits està disposat a anar al futbol els diumenges al mig dia, de fet a aquestes hores no hi ha tanta oferta televisiva esportiva com a la tarda i la temperatura és més agradable.

3.- Al Municipal de la Vila hi ha una evident manca de llum que també ajuda a la decisió.

Si després de l’experiència i malgrat a que sembla ser, que és un bon any esportivament parlant i que l’equip pot estar a la part alta de la classificació durant tota la temporada, no es considera positiva la prova hi hauria un replantejament de la situació.

No podem oblidar que alguns socis, fidels i habituals, ja ha manifestat que no els agrada el canvi, que no podran baixar al Municipal a presenciar els partits, en canvi, d’altres ho consideren una bona idea, fins i tot alguns socis que no massa sovint anaven als partits de tarda, especialment en ple hivern, ara manifesten que sí ho faran. Com sempre ni ha per tots els gustos i el que és millor, es sabrà després de provar-ho, no una sola jornada sinó un cert temps. Tant sols així, es podran prendre decisions adequades.
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona