El Vilafranca guanya 0-5 a La Granada

En partit d'homenatge a Chus Carrion i Toni Baca jugadors que han estat jugant amb La Granada durant molts anys i que ara es retiran de la pràctica del futbol, el titolar de la localitat i el Vilafranca han jugat un partit que ha servit per mesurar l'actual situació dels dos equips, un, el local que ha començat fa poc els entrenaments i l'altre el Vilafranca que està acabant de fer la posta a punt de cara la lliga que comença el proper dia 26 d'agost.

El resultat final va ser 0-5 amb moltes oportunitats del Vilafranca i algunes coses bones dels homes de La Granada. La primera part va finalitzar 0-2 amb gols de Josu (min.12) i de Reyes (min. 32). A la segona part (cal dir que es va fer dues parts de 40 minuts) els dos equips van fer molts canvis  i el Vilafranca va fer tres gols mes a peus novament de Josu (min. 49) i dos de Valerio als 65 i 80.

Darrer fitxatge pel Vilafranca

Cal dir que amb el comentat partit a La Granada va debutar el darrer fitxatge del Vilafranca. Veiem les seves dades.

Alberto MOLINA Rodríguez (21/04/88, Barcelona)

Demarcació: Interior dret
Alçada: 1,75 m Pes: 74 kg
Trajectòria: CD Masnou (10/11), CF Badalona (09/10), CE Premià (08/09 i 09/10), CD Masnou (07/08) i Categories Inferiors CF Badalona / FC Barcelona i Escola TARR
Resum: Migcampista d'aquells que podem denominar tot terreny: té bon tracte de la pilota i també fa molta feina a la zona ampla del camp. És un jugador el qual Puchi venia seguint des de fa temps. Molina va marcar 4 gols la temporada passada, jugant amb el Masnou.