Els números no enganyen

No parlarem avui dels bons números que presenta el Villafranca, és cert que hauria de passar, pot ser el mai vist, perquè el Vilafranca la temporada vinent no estigués a tercera divisió. Avui però, no ens referim als punts d’avantatge amb el segon classificat o amb el quart, ni dels gols a favor ni en contra, parlarem d’uns números que al darrer escrit "Aquest any pujarem?, en fèiem referència. Parlàvem  de la poca assistència de públic i l’edat dels pocs assistents al Municipal per veure els partits del líder, del Vilafranca.

 

Teníem curiositat per conèixer la mitjana d’edat dels pocs espectadors que, ja sigui en partits matinals o a les cinc de la tarda, van a futbol per veure el Vilafranca, de manera que hem agafat una mostra representativa de 60 persones i s’han obtingut els següents números:

 

Fins a 20 anys ....................>  5%

De 20 a 30 anys ..................>  6%

De 30 a 40 anys ..................>  6%

De 40 a 50 anys ..................> 23%

De 50 a 60 anys ..................> 20%

Mes de 60 anys ..................>  32%

 

Es va arribar a la conclusió que ja ens pensàvem i és que la gent jove de Vilafranca no van a futbol, al menys no van a veure el Vilafranca i això que el degà penedesenc va líder destacat i no solament això, aquesta temporada, els partits de casa es compten per victòries.

Es clar doncs que si es vol que la gent jove baixi a la zona esportiva a presenciar els partits del Vilafranca s’hauran de buscar altres atractius que no siguin tant sols el fet de sumar tres punts.

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona