Un bon futur a curt termini, però negre a la llarga.

El Vilafranca va camí d’assolir l’ascens de categoria, però des de la Directiva volem fer uns comentaris que cal arribin a tothom.

Som un club modest amb un gran historial, mes de 105 anys de vida però, amb el perill que, d’aquí a pocs anys el club pugui morir per falta de massa social. A part de no tenir socis, el club no te patrimoni ni cap mena d’ajut del seu Municipi, malgrat a que som un equip que portem el nom de Vilafranca arreu de Catalunya.

La pregunta que cal fer-nos és, volem que mori aquesta entitat?, volem que cada dia sigui menys coneguda?, doncs la veritat és que de seguir les coses com fins ara el futur és negre. Necessitem d’una vegada per totes tenir el suport Municipal per sobreviure i per continuar promocionant el nom de Vilafranca arreu del País pel be de tots els que hi vivim i treballem.

Senyors del consistori, analitzem la importància que tenen les entitats que fan aquesta tasca de promoció del nom de la Vila, sense ànim de lucre, cal buscar dins el pressupost Municipal una partida per ajudar aquestes entitats, signant un conveni de promoció de Vilafranca, no excloent a cap entitat, totes hi ha de ser presents per petites i grans que siguin i que portin el nom de Vilafranca. Insistim, cal l’ajut Municipal. Una Vila la fa gran i molt coneguda la divulgació que fan diferents persones, empreses, festes, mercats, etcètera, però també les entitats que de manera altruista promocionen el nom del municipi en diferents àmbits.
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona