El Vilafranca segueix fort a casa i suma tres punts més.

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
2
0
Vilafranca
Vilassar

Els gols, un de Puchi  i un de Bacaicoa, van ser molt aplaudits pels afeccionats.

 

Tres punts més per un Vilafranca que es mostra molt sòlid a casa, tres punts que li permeten mantenir-se a la segona posició, una mica lluny del líder Gramenet B i i amb un Peralada que és a tant sols un punt a la tercera plaça de la lliga.

 

Primer temps igualat en joc, però amb oportunitats locals.

 

La primera part va ser d’un constant puja i baixa, en part propiciat pel joc directa que ofereix el Vilafranca i per què els del Maresma, van venir a la Vila a donar la cara i intentar recuperar algun dels punts perduts a casa la setmana passada davant el Rubí.

El primer temps doncs, va ser distret i fins l’arribada del primer gol va tenir arribades a les dues àrees, però amb les oportunitats més clares per l’onze local que veia com Valerio o el juvenil Via, van tenir oportunitats per inaugurar el marcador. Quan hom pensava arribar al descans sense gols, a cinc per la mitja part, una trenada jugada entre els tres homes del davant Valerio Via i Puchi acaba amb gol d’aquest últim. Era el premi a un millor futbol i una millor verticalitat de cara porteria contrària.

 

Segona part, un gol mes i tranquil·litat

 

En futbol guanyar per un sol gol no dona garanties d’èxit i encara hi ha a la memòria el que es va patir l’anterior diumenge a casa amb el Sant Cristobal, és per això que el Vilafranca va sortir a la segona part dispost a sentenciar el més aviat possible amb un segon gol que portés la tranquil·litat al terreny de joc i a la grada. Va tenir la oportunitat Eitan als 57 amb un toc en curt al pal i Via a passada de Puchi va xutar fora una bona oportunitat de gol. Valerio als 69 ho va provar, després que el Vilassar demanes penal sobre Michael als 67 (inexistent segons les cameres de TV Vilafranca). El Vilafranca va fer uns canvis, va posar gent de refresc a la zona ampla i precisament Bacaicoa, un minut després de sortir al terreny de joc llença una falta a l’escaire dels visitants i tocant els 80, arribava l’esperat segon gol a peus del mateix Bacaicoa després d’una bona cessió de Puchi. Fins el final poca cosa més, ja que el Vilassar va intentar reduir distàncies tot i jugar amb un home menys des dels 74 per expulsió per doble groga del capità Edu.

 

El camp del Sants pot ser bo per puntuar.

 

Diumenge al mig dia Sants i Vilafranca es trobaran a Barcelona, uns, els de casa per intentar sumar tres punts i sortir de la zona baixa i el Vilafranca jugarà per sumar i mantenir-se a les posicions capdavanteres de la categoria. De ben segur que serà un interessant i disputat partit.

 

 

Fitxa técnica

 

Vilafranca,                     2

Vilassar,                        0

 

Vilafranca: Saperas, Costa, Palau, Tito, Ismael, David, Roca, Eitan, Via (Bacaicoa 70’), Valerio (Hamza 80’) i Puchi (Moral 82’).

Vilassar: Adri Buetas, Ruben, Oriol (Ballús 55’), Ricard, Julian, Oscar, Cristian (Juan 78’), Edu, Michael, Rafa i Eric (Isaac 78’).

Gols: 1-0 Puchi (40´). 2-0 Bacaicoa (79’)

Arbitre: Bastida Torres del col·legi de Terrassa.

Targetes: Pel Vilafranca va veure groga, Ismael i pel Vilassar Rafa, Ruben, Juan, Ballés i l’entrenador Manu Gonzàlez. Vermella per acumulació de grogues a Edu (74’).

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona