El Vilafranca va fer tot el necessari per guanyar un bon Cornellà.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
2
0
Vilafranca
Cornellà

Bona primera part del Vilafranca i titànic treball a la segona, amb un home menys, per sumar tres punts.

 

Després de les dues derrotes a casa amb Europa i Montañesa, el Vilafranca rebia un Cornellá que apunta a zona alta de la classificació i que és el màxim golejador de la categoria. Bona primera part del Vilafranca, defensa titànica amb un home menys, patiment i molt treball per evitar el gol foraster, amb premi final amb un segon gol que rubricava una gran actuació.

 

(veure fotografies al final de la crònica)

 

El Vilafranca un bon treball i gol


El Vilafranca va sortir molt posat en el partit i ja al primer minut Palet va donar un ensurt a Talavera. Als 26 i en un corner és David qui remata de cap i Talavera para arran de terra. Un i altra equip sovintejaven la porteria contrària, el Vilafranca fent el seu joc directa i el Cornellà fent un bon futbol de toc i triangulacions. Va ser però el l’equip local qui va marcar en una jugada estratègica, amb falta llençada per Puchi al cap d’Enric que remata al pal i de rebot a gol. Al cap d’un minut és Eitan qui es presenta davant el porter foraster i el seu xut va alt. Eren moments bons d’un Vilafranca que arribaria al descans amb un merescut resultat.

 

A la segona part, domini del Cornellà i gol del Vila.

 

Tot havia anat bé al primer temps, però a la segona es va haver de suar tinta i mai tant ben dit, ja que de sortida el Cornellà es va posar les piles i va anar a cercar l’empat. Es van comptabilitzar oportunitats de Puerto i Pep amb bon final solucionat per Saperas. Als 60 Bacaicoa veia la segona groga i el Vilafranca, si amb onze va haver de córrer, no cal dir que va haver de fer jugant amb deu. El Cornellà volia sumar al menys un punt i se’l treballava, van tenir mes ocasions per part de Puerto i Fran, però Saperes i a vegades la mala punteria van fer que no arribés l’empat. El Vilafranca treballava i lluitava com un gat panxa en l’aire i cap el final del partit va tenir un altre premi, en una jugada que Eitan amb el cap cedeix a Valerio i aquest s’inventa un regat seguit d’un gran xut que va al travesser i el rebot l’aprofita el debutant a casa Eric per sentenciar el partit. Al final gran esclat d’alegria pels tres punts assolits, en definitiva, un gran premi a un gran treball.

 

Fitxa tècnica

Vilafranca           2

Cornellà              0


Vilafranca: Saperas,Moya, Rubèn Ortiz, Bacaicoa, David, Enric, Roca  (Eric 45’), Eitan, Palet (Isma 62’), Alabau (Valerio 72’) i Puchi.

Cornellà: Talavera, Alex, Melo, Jaume (Edgard 86’), Valentin, Pol, Moha (Gerard 66’), Pep (Moron 72’), Fran, Juli i Puerto.

Gols: 1-0 Enric (30’). 2-0 Eric (84’).

Àrbitre: Pablo Querol del col·legi de Tortosa.

Targetes: Grogues als locals Moya, Roca, Bacaicoa, David i Saperas i als visitants Moha i Valentin. Vermella a Bacaicoa expulsat als 60 per dues targetes.

 

{gallery}web/2010/novembre/cronica14{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona