El Vilafranca va haver de treballar de valent per portar els tres punts cap a casa

0
2
Vilassar
Vilafranca

Valerio a l’inici de la segona part i Palet en el descompte sentencien a un Vilassar que va agradar

Els terrenys del Maresma no porten bona sort al Vilafranca, a les darreres temporades el màxim que s’ha pogut treure era un empat i d’aquí ve que, malgrat a que el Vilassar és el cuer, a l’expedició vilafranquina hi havia un cert respecta per l’equip local. Al final dels noranta minuts el 0-2 pot semblar que va ser fàcil i en canvi va ser una victòria molt treballada.

Primera part de tu a tu

El Vilafranca va sortir amb la seva segona vestimenta, samarreta i pantaló negra. El partit va començar amb uns minuts de retard i tot i que s’enfrontaven el primer contra el darrer classificat, la diferència de punts no s’evidenciava dins el camp, ja que es van veure uns primers quaranta cinc minuts molt intensos, ja que el futbol directa del Vilafranca i un futbol pot ser no tant expeditiu com el del Vilafranca però sense entretenir-se al darrera, el Vilassar també s’apropava a l’àrea contraria, malgrat tot un i altre porter no van haver de fer grans intervencions i si parlem d’oportunitats de gol hem de dir que van ser poques. Destacar que Puchi va decidir fer un canvi segons abans del descans. Va voler evitar que Tito Caballero, amb una targeta en veiés un altre (va estar a punt) i per tant quedar amb deu homes.

Gol a l’inici i al final

La segona part va començar bé pel Vilafranca, ja que, al primer minut Ruben va tenir el gol i al segon minut, una passada de Puchi a Valerio li permet a aquest fer un xut que significa el primer gol. Després va seguir la mateixa tònica de la primera part, de manera que als 63 Puchi va xutar be arran de pal i 66 va ser el jugador local Angel que va posar a prova a Saperas, era un puja i baixa sense que ningú tingués clar quin seria el marcador final. Quan tothom pensava en el 0-1, una jugada que inicia Costa amb paret amb Puchi que li torna, el lateral avança fins la ratlla de fons, fa la passada de la mort i Palet des del segon pal remata el definitiu 0-2.

Diumenge serà el Sants el visitant de torn.

Diumenge serà el darrer partit jugat al matí, el següent ja es jugarà a les cinc de la tarda tornant a l’horari habitual. De manera que davant el Sants el Vilafranca pot sumar tres punts mes i apropar-se encara més a l’ascens.

Fitxa tècnica

Vilassar                      0

Vilafranca                  2

Vilassar: Pecha, Xavili, Planas, Ballus, Canela, Juanje (Edgard), Edu, Willi, Angel, Ivan (Mikael 75’) i Edu Camps (Isaac 58’)

Vilafranca: Saperas, Costa, Isma, Bacaicoa, Tito Caballero (Fos 45’), Medina, David, Eitan, Puchi, Valerio (Palet 69’) i Ruben (Roca 69’)

Gols: 0-1 Valerio (47’). 0-2 Palet (93’).

Àrbitre: Molgo Hernando del col·legi de Tarrassa.

Targetes: Pels locals van veure groga, Wili, Xavili i Cristian (des de la banqueta) i pels visitants, Tito Caballero i Isma, Vermella al local Xavili per acumulació de grogues (83’) i l’entrenador Puchi per protestar els insults d’un jugador local.