J-20 El FC Vilafranca comença la segona volta amb una victòria davant un Gavà que va fer un bon partit.

Amb aquest triomf el Vila se situa a la zona ampla de la classificació, deixant el descens a vuit punts.

Es temia la visita del CF Gavà, ja que està en un procés de renovació de la plantilla, i la majoria dels jugadors que varen començar la temporada han marxat, també tenen entrenador nou.Per la seva part els locals afrontaven el partit amb dues baixes per sanció, pel que va haver de fer modificacions en diverses posicions.

D'entrada el Vila porta el pes del partit controlant la zona ampla del camp i entrant per les bandes on es creava perill, amb ocasions a pilota parada com la de Medina que el seu ramat de cap surt per sobre el travesser, els visitants en defensa i mig del camp estaven bé, jugant totes les pilotes però en atac molt tous, sense crear perill en la porteria de Marc Ramírez. En una d'aquestes jugades entrant per la banda és Santi Triguero qui es desfà del seu marcador centrant la pilota a dintre de l'àrea, aquesta és controlada per Bernat que rep l'entrada a destemps de Luca que el fa caure a terra, l'àrbitre Molina Fernández no dubta i marca el punt de penal, aquest és xutat per Triguero inaugurant el marcador al minut 25' era l'1-0. Poc després ha arribat la lesió de Cuellar que ha tingut de ser canviat, també ha estat anul·lat un gol als locals en rematar Joan una falta treta per Oribe, per fora de joc de Medina, així arribem al descans.

La segona part ha estat dominada pels locals que no han pogut augmentar el marcador per la manca d'encert i per les intervencions del porter visitant. Els jugadors del Gavà no han inquietat la porteria local arribant així al final del partit.

Del partit d'avui destaquem els tres punts aconseguits, a canvi ens deixa amb la lesió de Cuellar, i les baixes per acumulació de targetes de Duran i Bernat.