J 33 - El FC Vilafranca guanya a Vilassar i suma ja cinc partits sense perdre.

Victòria treballada que situa als vilafranquins en 47 punts i fa que la resta de partits que quedem siguin per somiar.........

Partit jugat entre setmana i que ha estat basat en el control que en tot moment ha tingut el Vila del mateix, i s'han començat a crear ocasions fins que al minut 11' a estat Oribe qui de fort xut a posat la pilota al fons de la porteria local, sense que l'exporter vilafranquí Miguel Ramos pogués fer-hi res. A partir d'aquí els locals han reaccionat i el seu home més perillós el davanter Jordi, ha disposat d'alguna ocasió ben resolta per la defensa i el porter Marc, sense més incidències arribem al descans.

En la represa els locals comencen pressionant i amb entrades amb molta força per mirar de marcar ràpidament, però els jugadors del Vila estan ben posat en el camp i surten al contraatac generant també jugades de perill, però en una pilota aèria en l'àrea vilafranquina salta el porter i el davanter local Jordi qui anticipant-se aconsegueix l'empat a 1-1 al minut 66'. Al Vila no li val el resultat i fa canvis per buscar la jugada que donés opció a marcar i així a estat quan al minut 82' en Bernat que feia poc que havia entrat controla una pilota en l'aire i després de dos tocs i a la mitja volta torna a batre al porter local aconseguint l'1-2, que feia justícia al que s'estava veient en el camp.

Amb aquest resultat arriba el final.Victòria important de cara a la permanència en tercera, i un bon estimulo de cara al partit del diumenge vinent davant el Terrassa.

 

Fitxa del partit.Imatges del partit.Fotos del partit.

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona