J 4 - L'àrbitre del partit deixa al FC Vilafranca sense la victòria, assenyalant un penal inexistent, quan ja passava del temps de descompte.

Partit fluix el disputat en el camp de la Bòbila on als dos equips els ha costat fer futbol i crear ocasions de gol.

En una primera part on els dos equips no han estat a l'altura del que s'esperava d'ells, es poden contar dues ocasions pel Vilafranca un xut fluix per part d'Oribe i una rematada de cap de Sergi Moreno que atura sense problemes Alcaraz, per part del Gavà una contra molt ràpida en la que el davanter es planta sol davant Miguel Ramos sense poder superar-lo, amb el que s'arriba al final de la primera part.En la represa els locals surten una mica més posats en el partit però sense crear ocasions clares de gol, tret del minut 68' on una rematada de cap del davanter local Kata veia com el porter Miguel Ramos evitava que la pilota entrés a la porteria. A partir d'aquí els jugadors vilafranquins han començat a agafar el control del mig del camp i també han tingut una ocasió en una passada d'esperó d'Oribe cap a Sergi Moreno que tot sol fa una centrada al centre de la porteria on aquesta és treta per un defensa.

Ja en el temps de descompte es Aitor Casas qui fa una centrada des de la banda esquerra que veu com aquesta és rematada de cap per Sergi Moreno al fons de la porteria fent el 0-1, semblava que aquest seria el resultat final, ja que en fer la treta de centre del camp passaven trenta segons del temps d'afegit, la pilota arriba a la banda dreta on surt Fonta amb les mans al darrere (es veu en la TV) a tapar la centrada, la pilota li dóna en la cuixa senyalant l'àrbitre penal contra el Vila, el linier no marca res, era el que estava al davant dels jugadors, l'àrbitre estava tapat.

Tot seguit protestes dels jugadors vilafranquins que li reclamaven que consultés amb l'assistent sense fer-hi cas, no ensenya cap targeta per les protestes ni per les mans.

El penal és llençat per l'especialista Cazorla que enganya a Miguel Ramos i estableix el definitiu 1-1, tot seguit sense treure de centre es xiula el final.

Fitxa del partit.Imatges del partit Gavà TV.Fotos del partit Lluís Muntaner.