Jornada 2 - Primer partit a casa i primera victòria.

Jornada 2 - Primer partit a casa i primera victòria.

Un gran Vila en defensa, sorprèn al Terrassa candidat a fer la promoció....

Primer partit de la temporada a casa i treballada victòria sobre el FC Terrassa, ferm candidat a quedar entre els quatre classificats per disputar el play off d'ascens.

Els homes de Puchi varen sortir mentalitzats d'un principi, de que seria un partit difícil de guanyar i que ells d'una manera o altra intentarien sorprende al Vila amb les mateixes armes es adir amb futbol directe.

Al minut 12 el davanter del Vila en Dani Delgado es espitxat dintre de l'àrea al intentar rematar de cap, assenyalant l'àrbitre el penal sense gaires protestes.

El homes de Miki Carrillo comencen a fer futbol directe llançant pilotes als davanters, trobant-se aquestos amb la resposta d'un bloc defensiu del Vila que tenia el seu dia ja que en comptades ocasions varen poder-los superar. Tant un com altres varen disposar d'ocasions essent la més clara una pilota al pal del Terrassa que va sortir fora i els jugadors visitants reclamaven que havia entrat.

En la segona part va continuar la mateixa tònica i va estar controlada en tot moment per l'equip local, tenint cap al final del partit l'ocasió mes clara el Terrassa a un remat de cap dintre l'àrea petita, que es respost amb una gran intervenció in extremis del porter Miguel Ramos.

DADES TÈCNIQUES

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi Gonzàlez, Domínguez, Raúl Calvo, Ismael, Puchi, Marcos (80' Dani Antolinez), Dani Delgado (49' Valerio), Oriol Molins, Font, Maldonado (71' Nacarino).

FC Terrassa: Miguel Angel, Ferran (57' Carles Güell), Raul Barriendos, Ruben (74' Willy), Xavi Molist, Montero, Alberto Garcia, Pugui, Alex Fernandez, Joan, Ramon Suarez (57' Montoro).

Àrbitre: Oliver Castaño Coso (Tarragona) / Bouchaib Rhazli - Joel Gurrera Farnos

Targetes grogues: 47' Dani Delgado / 11' Raul Barriendos, 35' Pugui, 73' Carles Güell

Gols: 1-0 Puchi de penalty 12'.

Espectadors: 250

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona