Jornada 9 - El FC Vilafranca dona la cara davant un gran equip...

En un gran primer temps on es mereixia algun gol mes l'equip de casa i una segona part on l'experiència i qualitat dels jugadors olotins serveix per guanyar el partit.

En una gran primera part on el FC Vilafranca a disposat de varies jugades per a poder haver marcat algun gol mes, i en el que els dos equips buscaven la porteria contraria a acabat amb empat a 1. El primer en marcar a estat als 25' Uri per l'equip de la garrotxa, el Vila s'ha refet d'aquest gol als 31' Marcant Valerio en una jugada d'anticipació al porter visitant.

En la segona part després d'una jugada d'atac local, l'Olot a la contra i en un fallo de la defensa local el davanter Carlitos no desaprofita l'ocasió i marca el 1-2 al 48 minuts, aixo a donat ales als olotins que començaven a demostrar el seu saber estar en el camp, experiència i qualitat dels seus jugadors. El Vila en cap moment a baixat la guàrdia, disposant també de varies jugades per poder marcar, però novament el que marca es l'equip olotí al 65' Roger fa el 1-3, el Vila continua buscant la porteria contraria  amb passades llargues, on en una jugada d'aquestes l'àrbitre senyala penal a favor del Vila per mans de Freixa, el penal el tira Puchi ajustat al pal i va fora, del que podia ser el 2-3 es passa al minut 73' al 1-4 marcat per Raul.

El Vila avui a fet un gran partit, a jugat de tu a tu a l'Olot en el que en cap moment l'ha donat per perdut, on el porter local Miguel no a tingut tant de treball com el visitant Aleix que a vist com li arribaven pilotes per tot arreu.

DADES TÈCNIQUES:

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi Gonzàlez, Domínguez, Ismael, Dani Antolinez, Puchi, Marcos, Guti (76' Dani Delgado), Valerio, Bacaicoa (61' Font), Brian (42' Nacarino).

UE Olot: Aleix, Freixa, Serra, Hostench, Peña, Ivan Cristino, Carlitos (88' Pagès), Francolí, Uri (59' Edile), Roger, Raul (79' Josu).

Àrbitre: Carlos Albelda Barcena, Carlos Varela Irimia / Javier Ramos Sanchez

Targetes: Dani Delgado / Ivan Cristino

Gols: 0-1 25' Uri, 1-1 31' Valerio, 1-2 48' Carlitos, 1-3 65' Roger, 1-4 73' Raul