Partit de tu a tu en el que el Vilafranca marca i es manté sol a la classificació.

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
1
0
Vilafranca
Montañesa

- Medina que va sortir a la segona part va marcar en un partit pobre en oportunitats de gol i ric amb estratègia.

 

No hem de descobrir que els dos equips es coneixen d’allò mes bé, tots dos saben molt bé com juga el seu contrari i això va esdevenir en que es veiés molta estrategia i poques oportunitats de gol. El partit hauria pogut acabar amb empat a zero o qui marcava s’enduria la victòria i aquest va ser el Vilafranca.

 

 

Domini de les defenses.

 

Hem de dir que abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci en memòria de la mare de l’entrenador visitant. Sofia Ruiz mare de Miky Carrillo ens va deixar fa uns dies. Descansi en pau.

Com diem en el titular, els dos equips van fer un partit digne del líder i del segon classificat, van jugar de tu a tu i en cap moment hom podia dir que guanyaria un o altre equip.

La primera part no va tenir gairebé oportunitats de gol, ja que un i altre equip intentaven apropar-se a l’àrea contrària però les defenses feien bé la seva feina i no permetien als davanters xuta a gol. Així es va arribar al descans amb un empat sense gols fidel reflexa del que s’havia vist.

 

Segona part intensa, expulsions i gol.

 

El segon temps pot ser va ser jugat amb mes intensitat que els primers quaranta cinc minuts, però tampoc es van donar massa oportunitats de gol, es a dir que els porters van tenir poca feina. Pot ser l’únic que sovintejava mes l’àrea contraria era el Vilafranca que va veure com a punt d’entrar als vuitanta, Medina es troba amb una pilota morta al voltant del punt de penal i xuta lluny de l’abast del porter, marcant l’únic gol. Va ser important ja que el Vilafranca s’havia quedat amb un home menys per vermella a David als 66, demostrant el Vilafranca aquest esperit de lluita que porta a que no es noti si son deu o onze.

Al final van arribar nervis per part d’alguns jugadors, el col·legiat es va animar i van aparèixer targetes vermelles. Al final un solitari gol que significa tres punts mes pel Vilafranca que continua líder i que ja porta vuit partits seguits a casa sense perdre, des de l’inici de la lliga.

 

Montcada i Vilafranca amb dos grans entrenadors

 

Diumenge el Vilafranca es desplaçarà a Montcada, un equip que lluita per sortir de la part baixa de la classificació. El Montcada te a Jaume Creixell, el Vilafranca a Puchi, dos entrenadors carismàtics i de contrastada categoria que pot ser que, més que un partit de futbol es vegi una partida d’escacs.

 

Fitxa tècnica

 

Vilafranca                   1

Montañesa               0

Vilafranca: Saperas, Aleix, Palau, Tito, Isma, David, Elvis (Roca 45), Eitan, Valerio (Costa 79’), Bacaicoa (Medina 61) i Puchi.

Montañesa: Marc Ramírez, Gerard Creus, Edu Aljama, Xavi Rovira (Genís 54), Dani, Ruben (Toni 84’), Xava Jiménez, Joan, Villegas, Sanchez i Quim Araujo.

Gols: 1-0 Medina (78’).

Àrbitre: Puivert Grimà del col·legi de Sabadell.

Targetes: Pels locals va veure groga, Elvis i Eitan i pels visitants, Gerard Creus, Villegas, Marc Ramírez i Genís. Vermelles al local David per acumulació de grogues (min, 66) i Bacaicoa, després de ser canviat i des de la banqueta (82’) i vermella directa al visitant Dani (82’) i al preparador físic (84’).

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona