Un gran Terrassa i un desconegut Vilafranca van deixar el partit sentenciat a la primera part.

Vilafranca

A la segona part el Vilafranca va ser superior i va tenir mes oportunitats per reduir distàncies.

Algú deia que el Vilafranca va tenir el que en diuen “por escènica”. Massa estadi, massa equip contrari amb grans jugadors, massa gran el terreny de joc, una pila de coses van portar a un desconegut Vilafranca, al menys pels que fa temps seguim. Es cert que el Terrassa va sorprendre pel gran joc i pels recursos dels seus jugadors, però el 3-0 del primer temps s’hauria pogut reduir molt si les oportunitats del Vilafranca de la segona part, haguessin acabat en gol.

(veieu fotografies del partit al final de la crónica)

Un gran Terrassa, un espès Vila.

El Vilafranca amb varis canvis a l’equip que pot ser podríem dir habitual, va sortir a controlar un rival molt potent. Des d’un primer moment els locals es van fer amb el partit amb un joc d’alta qualitat que van tenir un parell d’ocasions abans del primer gol als 18 quan Carles Martínez va creuar un xut lluny de l’abast de Saperas. Abans de deu minuts, un remat de cap de David Andreu en una falta prop  del córner, va ser aturatda pel porter del Vilafranca i el seu rebuig el remata a gol Xavi Molist i set minuts mes tard, novament Carles Martínez, s’inventa una jugada d’esquena porteria, es gira avança tres metres i clava un gran xut arran de pal. Mentrestant el Vilafranca intentava arribar a porteria contrària i la oportunitat mes clara la va tenir a la mitja hora en un córner que arriba a Bacaicoa, aquest cedeix a Enric i la oportunitat la frustra el porter local.

Així doncs, es va acabar la primera part amb un clar 3-0, pot ser una mica exigerat pel que s’havia vist, però alhora merescut pel bon joc local.

El Vilafranca va manar mes a la segona part.

L’entrenador del Vilafranca Puchi, descontent amb que havia vist, s’ho va jugar el tot pel tot, ja no venia d’un gol i va decidir sortir a l’atac, va muntar un 4-2-4, posant al davant, Alabau i Puchi que ja hi eren des del primer temps i donant entrada a Palet per la dreta i Molina al mig de la davantera. Això va fer, pot ser perquè els locals amb 3-0 es relaxessin, que el Vilafranca portés la iniciativa. Als 49 Roca xuta entre els tres pals i para el porter, als 58 és Alabau qui te un u contra u amb el porter i als 60 arriba el gol de falta directa de Puchi. El terrassa a la contra intentava ampliar diferencies i Aleix va treure de sota pals una pilota als 70. Als 89, una centrada de Isma es rematada per Roca de cap per sobre el travesser. Als 87 el Vilafranca reclama un penal per unes mans dins l’àrea i als 89 Alabau es presenta sol davant el porter i quan es a punt de xutar a gol rellisca i cau.

De fet el Vilafranca va merèixer és en aquesta segona part i d’aquí ve que direm que si bé la victòria és justa pel terrassa, pot ser és massa amplia.

Fitxa Técnica

Terrassa                3

Vilafranca              1

Terrassa: Miguel Angel, Siscu, David Andreu, Zordoya, Carlos Martínez, Lilo Ruiz, Nolist (Reyes), Urbano, Montero, Trives (Romero) i Arau (Serrano).

Vilafranca: Saperas, Moya (Roca 45’), Isma, Bacaicoa, Palau, Enric (Molina 45’), Eitan, Aleix, Xavi (Palet 45’), Puchi i Alabau.

Gols: 1-0 Carles Martinez (18’). 2-0 Molist (27’).3-0 Carles Martínez (34’). 3-1 Puchi (60’).

Àrbitre: Liarte López del col·legi de Barcelona..

Targetes: Grogues als locals Siscu, Urbano i Montero i als visitants Aleix i Roca.