Jornada 3 - El FC Vilafranca suma els tres primers punts a fora.

Partit disputat aquest matí amb molta calor, davant un gran equip al que sel temia, per ser un ex-segona B i ja havien perdut el primer partit a casa.

Molt bon partit el vist aquest matí al Municipal Sagnier, en el que els dos equips han fet un gran esforç.D'entrada el Vila ha fet pressió a la sortida dels locals, els quals han començat a trobar-se incomodes en el terreny, ja que veien com una vegada darrere l'altra els costava arribar a la porteria de Marc, els jugadors del Vila creaven una ocasió darrera l'altra especialment per la banda dreta les quals acabaven en les mans del porter Toni o anaven fora. Es veia que en qualsevol moment podia arribar el gol del Vila i al minut 24' ha arribat el 0-1 quan un passe de Medina es controlat Santi Triguero el qual ha pogut fer un xut a la mitja volta que a batut al porter Toni, els jugadors vilafranquins veient recompensat el seu esforç.A partir d'aquest moment els locals han intentat empènyer, però veien com una vegada i una altra és topaven en la defensa o el porter Marc, arribant al descans amb aquest resultat.de sortida els locals han fet un canvi deixant en els vestidors a Sascha entrant en el seu lloc Ferri, qui a donat una mica mes de profunditat començant a crear més jugades per banda i faltes perilloses al voltant de l'àrea de Marc, els vilafranquins passaven per un moment delicat perquè els jugadors començaven a notar l'esforç realitzar en la primera part, i motivat per una pèrdua de pilota al mig del camp a arribat la jugada del gol local al minut 65' en què Ferri rematava una gran jugada per banda fent l'empat a 1-1. A partir d'aquest moment els locals s'han llençat en cerca del gol de la victòria però a l'igual que la primera part els jugadors del Vila no s'hi han posat nerviosos i han començat a crear ocasions, les quals és creaven en superioritat numèrica i és fallaven en la decisió final.Ja a les acaballes del partit i quan semblava que l'empat seria el resultat final, al minut 87' arriba l'1-2 al fer Guti una jugada per la banda amb la conseqüent centrada rasa per terra, sense que ningú encerta a allunar la pilota arribant aquesta a peus de Dani Antolinez que la controla i de fort xut marca el gol. Fent justícia al que s'havia vist sobre el terreny de joc, ja que en tot moment els vilafranquins han estat superiors als locals als quals els ha pesat la responsabilitat de poder perdre el segon partit seguit a casa.Partit disputat davant una nombrosa afició local.Fitxa del partit.Imatges del partit.Fotografies del partit.