Carta de la directiva del Terrassa al Vilafranca

Davant la negativa del F.C. Vilafranca a ajornar el partit de diumenge entre el Vilafranca i el Terrassa, que els egarencs en el seu moment van sol·licitar adduint falta de jugadors degut a lesions, expulsions i malalties, no ha agradat la decisió dels penedesencs i han enviat la carta que a continuació els adjuntem.

 

Distingit Sr:

M'adreço a vostè per comunicar-li que el Terrassa F.C. no enviarà cap directiu representant al partit que han de disputar ambdós clubs el proper dia 13 de febrer.

Aquesta decisió ha estat presa com a conseqüència a la resposta que hem rebut a la sol·licitud d'ajornar el partit, davant la situació en que ens trobem (i que el seu club coneix), i que consisteix en les nombroses baixes del primer equip. Aquesta circumstància ens obligar a assistir al partit en unes condicions que desvirtuen la competició.

No creiem en absolut que la nostre sol·licitud sigui desgavellada, ja que aquesta mateixa temporada el Terrassa F.C. ha atès una petició idèntica d'un club que presentava circumstàncies menys greus que les que nosaltres patim aquesta setmana.

Entenem que la resposta no ha estat a l'alçada d'un club com el Vilafranca F.C., resultant fins i tot poc elegant, i no tan sols per l'argument en el que es basava, sinó també per les bones relacions institucionals i personals que existien.

Simplement volem fer-li arribar la nostra decepció per l'atenció i la resposta rebudes.

Desitgem que el partit esdevingui un bon espectacle esportiu, aspecte que tractarem d'aconseguir sobreposant-nos a les circumstàncies actuals.

 

Durant la lliga el Vilafranca també ha tingut problemes, a Amposta hi va anar amb 13 jugadors, a La Pobla va jugar amb menys de 48 hores de descans i podríem explicar mes casos en els que hauria anat bé un ajornament, però... Aquesta setmana mateix, al Premià, la Federació li ha negat l’ajornament del seu partit davant el Reus.

Son temes complicats de resoldre i cada entitat ha de prendre decisions en funció de la seva conveniència. Els cavis no solen agradar, la Federació no els acostuma a autoritzar i la majoria d’equips prefereixen complir amb el calendari establert.

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona