Una gran panera de 1ª per un Vilafranca de 3ª

{gallery}web/2011/febrer/panera{/gallery}

Benvolguts amics:

Com de ben segur sabeu, des d’aquesta temporada el FC. VILAFRANCA torna a competir a la 3ª.DIVISIO, desprès de molts anys de no fer-ho. Han estat  anys de esforços de tothom, directius, socis, jugadors, tècnics, aficionats, que han treballat per situar el nostre Club en la categoria que Vilafranca i el Penedès mereixen, essent un honor i orgull per a nosaltres passejar el nom de la nostra vila i comarca per tot el país.

 

El nostre Club vol ajudar a que Vilafranca i el Penedès, sigui mes conegut i visitat, per axó volem endegar iniciatives que amb el suport de tots, a mes de millorar el nostre club, serveixin per ajudar al creixement de l’activitat econòmica del nostre entorn mes proper, promoció del comerç, hostaleria, etc. I del vostre negoci particular.

 

Des del FC. VILAFRANCA, em engegat la campanya “UNA GRAN PANERA DE 1ª PER A UN VILAFRANCA DE 3ª”, aquesta a més de donar suport al nostre club, serveix perquè pugueu obsequiar o vendre butlletes als vostres clients, del sorteig d’una extraordinària i monumental panera plena d’electrodomèstics, caixes de  cava, vi, etc.

 

Qualsevol establiment, soci, aficionat, etc. pot col·laborar en la campanya “UNA GRAN PANERA DE 1ª PER UN VILAFRANCA DE 3ª”, nomes calen 100 €. i us lliurarem un dossier que inclou 2 talonaris de 50 butlletes del sorteig, un carnet de col·laborador, que dona dret  d’entrada al camp de futbol  tots els partits que resten de temporada, aquest carnet te un número per el sorteig  d’un televisor LCD LG 37” a mes de tota la promoció de la campanya.

 

El sorteig de la panera i el televisor es farà el dia 15 de maig de 2011, en el camp municipal, darrer partit de la temporada.

 

Amb aquesta promoció  “UNA GRAN PANERA DE 1ª PER UN VILAFRANCA DE 3ª”, volem fer pinya i treballar conjuntament per aconseguir consolidar molts èxits  a  tercera.       
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona