A la darrera jugada del partit, el porter Saperas salva un punt, després d’anar perdent 2-0 al descans

Vilafranca

- El Vilafranca va començar be però va permetre als locals fer dos gols abans del descans.

Primer partit de la segona volta que sens dubte els allà presents recordaran durant molt temps i no pel joc ni pel resultat sinó pel gol de l’empat del Vilafranca assolit pel porter quan va anar a rematar a la darrera jugada del partit. Li va arribar la pilota al voltant del punt de penal i la va clavar per l’escaira.

Arrancada de cavall....

No ens volem fer pesats, però una vegada mes el Vilafranca va jugar minvat d’efectius per culpa de les lesions, ara s’han afegit a la llista Pera roca i Moral, de manera que a la banqueta hi havia tant sols tres jugadors i el porter.

Com subtitulàvem, el Vilafranca va tenir arrencada de cavall i parada de burro, ja que els quinze primers minuts dels homes de Puchi van ser francament bons, amb una oportunitat clara de gol de Palet que va parar el porter local als dos minuts, i dues oportunitats mes, una de David Pérez i un altra de Palet, que haurien permès al Vilafranca avançar-se al marcador, abans del primer quart d’hora, després, els locals en dues arribades van fer els dos gols, tots dos en entrades pel mig de la defensa en jugades que els davanteres agafen l’esquena dels defensors del Vilafranca, de manera que s’arribava al descans amb un clar 2-0

Segon temps pel Vilafranca.

Dient que els locals no van tenir cap oportunitat de gol a la segona part ja queda tot definit. En temps de descans, Puchi va dir quatre coses als seus jugadors i va fer dos canvis, de manera que a la segona part tant sols hi va haver un equip al camp, el Vilafranca es va fer amo i senyor de la zona ampla i a part del gol de Palet als 64, David Pérez als 76 i 81 veu com un defensa treu de sota els pals la pilota quan ja entrava, el Vilafranca no mereixia sortir derrotat de Sant Feliu i mira per on, es va haver d’esperar a la darrera jugada del partit. Puchi es disposa treure una falta des del mig camp, Saperas va a rematar. Centre Puchi toca la pilota un defensa i va a peus de Saperes que calava un xut a l’escaire davant la sorpresa dels de casa i l’alegria de l’expedició vilafranquina.

Diumenge cal seguir sumant amb el Banyoles

Diumenge començarà la segona volta, a casa, i el Vilafranca jugarà davant el Banyoles, un equip de la part mitja baixa de la classificació, el fet de batre el record de partits seguits guanyats a casa.

Fitxa tècnica

Santfeliuenc       2

Vilafranca           2

Santfeliuenc: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Iñaqui, Jordi Vidal, Diego, Javi Pozo (Arcos), Jacobo, Quiles (Maldonado), Paralejo (Alex García) i Alex Burch

Vilafranca: Saperas, Costa, Palau (Tito), Fos (Bacaicoa), David, Ismael, Elvis, Eitan, Palet , David Perez i Puchi.

Gols: 1-0 Quiles (18’). 2-0 Javi Pozo (35’). 2-1 Palet (64’). 2-2 Saperes (95’).

Àrbitre: Congost Larosa del col·legi de Sabadell.

Targetes: Pels locals va veure groga, Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Jordi Vidal, Quiles, Paralejo i pels visitants David, Eitan, Tito i l’entrenador Puchi.