El Vilafranca acaba la primera volta amb cinc punts d’avantatge sobre el segon

1
0
Vilafranca
Tortosa

- Malgrat  tenir cinc importants baixes i fallar un penal, el Vilafranca suma la 10ena. victòria consecutiva a casa.

Molts problemes per Puchi per confeccionar un onze inicial, ja que, entre un expulsat, Medina i quatre lesionats, Tito, Valerio, David i Aleix, el Vilafranca tenia pocs recursos per afrontar amb garanties el partit i sort hi va haver dels dos darrers fitxatges d’aquesta setmana, Palet i David Perez ja que el primer va marcar l’únic gol i el segon va poder jugar uns minuts a la segona part, davant un Tortosa que va agradar.

Primera part intentant controlar.

El Vilafranca, com dèiem, va haver de sortir com és diu en el futbol, amb que hi havia, va debutar a l’onze inicial un dels fitxatges d’aquesta setmana, Palet i com és habitual, lluita, treball i bona organització no en va faltar, però no hi havia oportunitats clares de gol.

Per la seva banda el Tortosa, intentava lligar bones jugades a la zona ampla que li donessin opció a gaudir d’algunes oportunitats de gol, el cas és que ni un ni l’altre equip van fer prou mèrits per aribar al descans amb avantatge, de manera que amb empat a zero es va arribar al descans.

La segona part comença amb penal.

Era evident que costaria fer un gol, al menys pel que és va veure als primers quaranta cinc minuts, però una empenta sobre Bacaicoa quan intentava rematar de cap des de dins l’àrea, va acabar sent penal. El llença l’especialista Puchi i el porter tortosí li endevina la direcció del llançament i li para. Es va frustrar una bona oportunitat de gol, però tant un equip com l’altre van seguir treballant buscant el gol, que va arribar favorable al Vilafranca als 70 en una jugada per l’esquerra de l’atac, en que l’esfèrica va arribar a Palet i aquest va creuar lluny del porter, fent pujar l’únic gol del partit..

El Tortosa, disconforme amb el resultat va anar a buscar l’empat i el va tenir als 77 quan Henares va rematar de cap al travesser. Al final res mes a comentar i tres punts que li permeten al Vilafranca igualar el millor inici de temporada igualant els 10 partits seguits guanyats a casa de la temporada 73-74.

I ara cap a Sant Feliu

Diumenge començarà la segona volta i el Vilafranca jugarà a camp del Santfeliuenc. La recuperació d’alguns jugadors podria portar a fer un onze amb garanties d’assolir un bon resultat.

Fitxa tècnica

Vilafranca          1

Tortosa              0

Vilafranca: Saperas, Costa, Palau, Fos, Ismael, Elvis, Roca (Moral 73’), Eitan, Palet (David Perez 77’), Bacaicoa (Ruben 64’) i Puchi.

Tortosa: Raul, Joseph, Mauri, Unai, Quique (Marc 77’), Borrull, Alex (Xavi 64’), David, Henares, Dario (Edgard 82’) i Subi.

Gol: 1-0 Palet (70’)

Àrbitre: Rubio Ponsatí del col·legi de Girona.

Targetes: Pels locals va veure groga, Palau, Fos i Puchi i pels visitants Mauri, Borrull, David, Joseph i Unai.

1_170120102_170120103_170120104_170120105_170120106_170120107_170120108_17012010