El Vilafranca guanya a l’Anoia en la Copa Catalunya amb dos penals i en un partit poc vistós

Copa Catalunya
LOCAL
VISITANT
0
2
Anoia
Vilafranca

 

Dilluns s’iniciaven els entrenaments i dissabte es jugava la segona eliminatòria de la Copa Generalitat a Vilanova del Camí davant l’Anoia. Dos gols de penal al primer temps van sentenciar un partit poc vistós.

 

Domini del Vilafranca però...


Pocs dies d’entrenament i cares noves van esdevenir en que es notés que lliçons del mister Puchi encara no estiguin del tot assimilades. Malgrat tot es va imposar la superior categoria dels del Penedès que arribaven amb mes facilitat a l’àrea contrària. En un parell de bones arribades es van produir els dos penals del porter local, un primer a Eitan i el segon a Josu que ben transformats per Puchi van servir per marcar els dos gols que donaven una certa tranquil·litat de cara salvar la eliminatòria. Als 29 el local Fajardo fa un xut al segon pal que obliga a tato a fer una bona intervenció.

 

Segona part fluixa.

 

El segon temps va ser per passar pàgina. El fet de portar dos gols d’avantatge va esdevenir en que cada jugador es va prendre la guerra pel seu compta sense atendre al que s’havia dit als vestidors. Hi va haver algunes oportunitats per marcar però poca cosa mes, tres ocasions del Vilafranca i una del local Victor als 54 va tenir una bona oportunitat en xutar una falta directa a l’escaira que el porter del Vilafranca Tato desviava amb la punta dels dits al pal.

 

Fitxa Técnica


Anoia                            0

Vilafranca                     2

Anoia: Francesc, Mario, Joel, Carlos, Bretones (Adolfo 54’), Valentín (Cristian 40’), Juli, Alex (Jonny 45’) (Alex Soler 63), Fajardo (Furbi 80’), Adrian i Victor.

Vilafranca: Tato, Kiki, Raúl Garcia, Dan (Uri 45’), Ruben Ortiz, Calvo, Eitan (Eloi 45’), Lluís (Santolalla 45’), Josu (Marquez 45’), Dani Delgado (Valerio 45’) i Puchi..

Gols: 0-1 Puchi de penal (19’). 0-2 Puchi de penal  (34’). 

Àrbitre: Montes Rodríguez del col·legi del Bages. No va agradar als vilafranquins per no mostrar les targetes adequades.

Targetes: groga, al jugadors del Anoia Carlos i al del Vilafranca Santolalla

Incidències: Segona eliminatòria de la Cop Catalunya. El col·legiat no sabia quants canvis es podien fer. El terreny de joc de gespa artificial, no es va regar abans del partit, les pilotes eren molt dolentes i per postres sobre la banqueta del Vilafranca hi havia un niu de vespes

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona