El Vilafranca guanya amb comoditat el 1er. Trofeu Ciutat de Vilafranca

0
Vilafranca
Nàstic Juvenil A

Els falcons i la cantant Chloe, van completar una bona diada de futbol i gols

El partit era a un quart de nou però abans, per celebrar que es feia el 1er. Trofeu Ciutat de Vilafranca hi va haver una lluïda actuació dels falcons i una bona interpretació d’un himne del Vilafranca per la cantant Chloe. El partit diríem que distret davant un rival que ha plantat cara a la primera part.

Igualtat i gol del Vilafranca

Del partit hem de dir que es va veure una primera part igualada, amb poques oportunitats clares de gol. Pot ser podríem parlar d’arribades a ambdues porteries més o menys perilloses però amb poca feina pels porters, ja que els defenses feien bé la feina. Malgrat tot, un parell de minuts abans del 20, Bacaicoa treu una falta des de la zona de tribuna, una centrada ben cargolada que es rematada per Reyes, des de dins l’àrea petita fent pujar l’1-0 i als 38 una combinació Reyes–Kiki de ben poc no arriba a gol.

Segona molts canvis i gols.

Al segon temps hi va haver molts canvis i des d’un primer moment el Vilafranca va anar a buscar el gol. Als 48 Lluis rematava de cap per sobre el travesser, als 55 Valerio falla un 1x1 amb el porter, als 58 en una contra ràpida es a punt de marcar i finalment van arribar els cinc minuts fatídics pels juvenils del Nàstic, quatre gols amb cinc minuts van deixar el partit llest tot i que al final una jugada personal de Puchi completava un resultat de tennis.

Fitxa Técnica

Vilafranca                     6

Nàstic juvenil A            0

Vilafranca: Tato, Kiki, Ismael, Dani, Bacaicoa, Uri, Eitan, Antolinez, Puchi, Reyes i Yosu. Van jugar també, Sergi (p.s.), Roca, Dani delgado, Valerio, Eloi, Santolalla, Dani Ortiz, Ruben Ortiz, Calvo i Lluis.

Nàstic Juvenil A: Alberto, Charli, Madero, Miranda, Marmi, Prince, Joan, Eugeni, Izan, Arnau i Ernest. Van jugar també, Falgas, Trujillo, Borras, Adri, Vadillo, Orive, Sandro, Muntané, Alex, gesti, Gery i Raul Vazquez.

Gols: 1-0 Reyes (min 18), 2-0 Valerio (min 70), 3-0 Puchi (min 72), 4-0 Dani Delgado (min 74), 5-0 Lluís (min 75), 6-0 Puchi (min 86).

Àrbitre: Cortés Bosch del col·legi del Penedès Garraf.

Targetes: No hi va haver targetes

Incidències: Presentació de la nova plantilla del Vilafranca amb les noves samarretes. Unes 250 persones a les grades, tarda agradable i actuació dels falcons i de la cantant Chloe que va cantar un himne del Vilafranca i una cançó a la mitja part.