Un fluix partit i un inexistent penal, condemnen el Vilafranca a la eliminació

0
Almacelles
Vilafranca

El resultat final és injust si ens atenem als mèrits del dos equips

El Vilafranca ha quedat eliminat davant un Almacelles que es va mostrar com un equip a tenir en compte a Primera Catalana. L’expedició Vilafranquina va tornar cap el Penedès molt descontenta amb l’actuació arbitral, tant pel inexistent penal als 89 com per altres decisions al llarg del partit.

No estan per la feina

El Vilafranca, es cert que no ha tingut una bona tarda, hi ha moltes novetats a les diferents línies i tot plegat s’ha d’anar conjuntant. El Vilafranca va iniciar els entrenaments el primer dia d’agost i a màquina encara li falta una mica d’oli. L’Almacelles un bon equip amb gent de contrastada categoria se’l va veure amb ofici i després dels primers quaranta cinc minuts el respecte mutu es va imposar i es va arribar al descans sense gols i amb poques oportunitats de gol i pot ser amb un Vilafranca amb mes arribada.

Segona part semblant.

Al segon temps el Vilafranca va aparèixer amb els cinc canvis que permet la competició i a part d’una Vaselina de Valerio als 52 i d’un xut de Puchi després d’una jugada per la dreta de Yosu, els homes de Puchi no van tenir mes oportunitats, de manera que anaven passant els minuts sense que ningú gaudís de bones oportunitats per marcar. S’arribava als noranta i es respirava l’empat final i per tant la tanda de penals, però el col.legiat a instàncies de l’assistent xiula un penal que va ser mol protestat per la parròquia vilafranquina. El penal va significar l’1-0 i per tant el Vilafranca era eliminat.

Fitxa Técnica

Almacelles                   1

Vilafranca                     0

Vilafranca: Tato, Kiki, Dani (Raul Garcia 46’), Bacaicoa, Ruben Ortiz (Ismael 46’), Eitan, Eloi (Yosu 46’), Antolinez (Uri 46’), Lluís, Puchi i Dani Delgado (Valerio 46’).

Almacelles: Joel, Uriach, Visa, Ism, Durano, Talavera, Padrones (Dani redondo 57’), Felix Redondo, De la Iglesis (Rey 57’), Peña (Montalban 79’) i Chiwi.

Gol: 1-0 Rey de penal (min 89).

Àrbitre: Pérez Setó del col.legi de Lleida.

Targetes: Grogues als locals Peña, Durano i Dani redondo i pel Vilafranca, Dani.

Incidències: Unes 300 persones van presenciar el partit.