El Vilafranca Palamós s’acaba amb ball de bastons i presència de força pública

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
1
1
Vilafranca
Palamós

- Mossos i Policia local va haver de posar pau després d’un partit amb molts nervis d’un equip visitant que s’hi jugava molt.

 

Va ser un mal comiat de lliga en el retorn del Vilafranca a tercera, es feia un partit en el que als de casa no els anava res i el Palamós s’hi jugava la categoria. Els homes de Puchi com és habitual en ells van treballar i lluitar durant els noranta minuts de partit, el Palamós no se’n va sortir i al final del partit els nervis van aparèixer acabant amb un espectacle d’aquells que ningú vol veure en un partit de futbol.

 

(veure fotografies al final de la crònica)

 

Primer temps de respecte mutu


Després de guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol de Lorca, es va poder apreciar que tant un com l’altre equip van sortir a jugar intentant fer un gol, però al mateix temps mantenint la porteria a zero, era ben bé allò de nedar i guardar la roba, es van registrar un parell de bones aproximacions per cada costat sense grans actuacions dels porters. Dir que als 37, Puchi controla la pilota a la frontal de l’àrea i xuta al fons de la xarxa arran del pal esquerra de Bayona, de manera que amb aquesta avantatge mínima s’arribava al descans, per cert tots pendents dels resultats als altres terrenys de joc.

 

Segona part amb empat, nervis i aldarulls.

 

El segon temps va ser molt més mogut que no pas el primer. El Palamós va donar la sensació de que va sortir per feina i a cercar l’empat el més aviat possible. Javi Rodríguez era qui portava mes perill a la porteria de Saperas que va estar en tot moment acompanyat per uns afeccionats del Palamós que li van fer la matinal difícil, a vegades amb males maneres. Com diem els de l’Empordà van anar a cercar l’empat i el Vilafranca a la contra a intentar fer un segon gol que li hauria suposat el gol 800 al Municipal. Corria el 73 i Bacaicoa no pot treure una pilota que queda a peus de Quintanilla qui avança uns metres i fa la passada de la mort a Javi Rodríguez perquè faci l’empat. Els telèfons i les ràdios no paraven, les informacions que arribaven dels resultats dels Vilanova, Balaguer i Masnou deien que si el Palamós no feia un segon gol, pedreria la categoria. Això no va succeir i els nervis mica en mica van anar apareixent, uns provocant i altres repel·lint provocacions. El partit va estar uns tres minuts parat cap el 83 i quan el col·legiat va xiular la finalització del matx, hi va haver repartiment de garrotades, puntades de peu i invasió de públic al terreny de joc que de no ser per un important número de Mossos i Policia local que ben aviat van posar pau, hauria pogut ser una autèntica batalla campal.

 

Fitxa Técnica


Vilafranca                     1

Palamós                       1

 

Vilafranca: Saperas, Moya (Roca 43’), Bacaicoa, Dani, Ruben Ortiz (Dani Antolinez 66’), Enric, Eitan, Ismael (Sergi Ginés 46’), Valerio i Puchi.

Palamós: Bayona, Elias (Casagran 93’), Mikaló, Borges, Jaume, Joel (Marc Vila 53’), Subi, Vicho, Alexis (Quintanilla 53’), Venzal i Javi Rodriguez.

Gols: 1-0 Puchi (37’). 1-1 Javi Rodríguez (73’).

Àrbitre: Casas Nuñez de Arce del col·legi de Tarragona.

Tarjetes: Grogues als jugadors del Vilafranca Moya, Aleix, Enric, Dani, Roca i Bacaicoa i als visitants Bayona, Elias, Borges, Joel, Venzal, Javi Rodriguez i Casagran. Vermelles directes al local Bacaicoa i al visitant Javi Rodriguez tots als 83 i a l’entrenador del Vilafranca.

Incidències: Darrer partit de lliga al Municipal de la Vila. Poca gent en diumenge de Fires, uns 250 espectadors en matinal calorosa.

 

{gallery}web/2011/maig/cronica15{/gallery}

 

 

 

 

 

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona