5
2
Llagostera
Vilafranca

- El Vilafranca a la segona part va tenir el 2-2, però tot seguit van arribar el tercer i el quart.

Llagostera i Vilafranca s’enfrontaven al penúltim partit de lliga, uns, els de casa amb la única idea de sumar els tres punts per quedar campió de lliga i el Vilafranca, amb els deures fets des de fa dies, va anar al Gironès a complir amb l’expedient, per cert a una hora gens normal, dos quarts de vuit del vespre. Al final el beneficiat, l’espectador que va veure set gols, alguns d’ells molt macos.

Arrencada forta local

Els locals ben aviat van anar per feina, demostrant el perquè de la seva primera posició a la classificació, de manera que als quatre minuts Uri ja havia inaugurat el marcador i abans de deu minuts mes tard, una jugada de Peque que centre i David Costa llançant-se en planxa marca el segon i quatre minuts mes tard als disset arriba un tercer que és anul·lat ja que el jugador que remata, Pedrito, des de la ratlla de gol era en fora de joc. Va ser una arrencada de partit molt forta dels locals, però mica en mica el Vilafranca es va anar refent i Puchi va tenir una bona oportunitat als 25 però un defensa desvia a corner i als 40 Bacaicoa treu una falta directa i la clava al fons de la xarxa, arribat al descans amb 2-1 tot i que tant els locals com el Vilafranca van tenir una oportunitat mes cada un.

Quatre gols mes a la segona part.

El Vilafranca va fer un parell de canvis al descans per adreçar la situació i l’entrada de Valerio va donar mobilitat al davant. Es portaven vuit minuts de la segona part i Valerio rep una passada d’Alabau, es presenta, a la frontal, a la mitja lluna, davant el porter i quan ja es cantava el gol, el seu xut va fora i a la següent jugada una bona assistència de Pedrito es rematada per Uri a gol, de manera que es va passar del possible empat a dos al 3-2 i un parell de minuts mes tard el 4-2 fet per Eloi i també després d’una bona jugada de Pedrito. Ja amb 4-1 els dos equips van seguir jugant, Valerio aquesta vegada si, feia el seu gol Eloi marcava el cinquè i Puchi en dues oportunitats i Alabau van tenir el tercer als seus peus, però el porter i els defenses ho van evitar.

Fitxa Técnica

Llagostera                    5

Vilafranca                     2

Llagostera: Martí, Peque, Vallho, Plaja, Quim Boadas, Masferrer, Pedrito, Eloi, David Costa, Uri i Granell (Roca 66’).

Vilafranca: Gerard, Moya, Bacaicoa, David (Valerio 46’), Ismael, Enric, Roca, Eitan (Toni Ramírez 62’), Sergi Ginés (Erik 45’), Alabau i Puchi.

Gols: 1-0 Uri (4’). 2-0 David Costa (13’). 2-1 Bacaicoa (40’). 3-1 Uri (53’). 4-1 Eloi (55’). 4-2 Valerio (59’). 5-2 Eloi (84’).

Àrbitre: Cano Gazquez del col·legi de Lleida.

Tarjetes: Groga al jugador del Vilafranca Bacaicoa.

Incidències: Penúltim partit de lliga al camp del líder davant 300 persones i amb un àrbitre que feia el seu darrer partit, ja que es jubila.