Un Vilafranca sense idees deixa escapar els tres punts.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
0
2
Vilafranca
Amposta

- El Vilafranca de moment no ha pogut arribar als 50 punts ni al gol 800 al Municipal.


El Vilafranca amb la feina feta, està esperant acabar la lliga després d’un bon treball al llarg de la temporada. Per la seva banda, l’Amposta necessitava sumar ja que els darrers dos partits seran molt complicats pels del Montsià, el primer a camp de La Pobla, segon classificat i el darrer a casa davant el líder Llagostera. Al final qui mes ho necessitava s’ho va treballar i ho va guanyar.

 

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

 

Primer temps fluix


El Vilafranca aquesta temporada, després d’estar salvat, aspira a sumar cinquanta punts i pels seguidors dels números l’equip de Puchi vol sumar dos gols a casa per arribar als 800 en aquest Municipal, però diumenge el degà penedesenc no va tenir un bon dia, va estar poc inspirat. Ja a la primera part vam veure un Vilafranca espès, quasi sense oportunitats de gol, tot i que hem de dir que la única clara dels visitants va ser un bon xut de Gustavo als 27 que va sortir llepant el pal. La resta dels quaranta cinc minuts van ser pujades i baixades dels dos equips amb aproximacions a les dues àrees sense perill pels porters, de manera que es va arribar al descans sense gols.

 

Els errors acaben en gols.

 

Al segon temps es repetia la història i veiem un Vilafranca amb el seu típic de futbol directa i l’Amposta amb un bon futbol fent moure la pilota, triangulant adequadament i sorprenent per la seva bona manera de jugar. S’arribava al 51 i una errada de marcatge va permetre que Miguel es fes amb una pilota i després d’un regat clava un xut creuat a gol. Sis minuts mes tard una errada del porter local Saperas que no encerta xutar una pilota còmoda, veu com novament Miguel se n’aprofita i marca el segon i definitiu. Després el Vilafranca intenta buscar el gol, però no era una bona tarda pels del Penedès i al final els tres punts han anat cap a terres de l’Ebre.

 

Fitxa Técnica


Vilafranca                    0

Amposta                      2

 

Vilafranca: Saperas, Aleix, Isma, Bacaicoa (Alabau 58’), David (Dani 46’), Roca, Eitan, Sergi Ginés (Toni Ramírez 46’), Valerio i Puchi.

Amposta: Diego, Yelamos, Manel, Cesc, Domínguez, Ramon, Miguel (Sandu 77’), Narvaez, Del Canto (Dani 90’), Gustavo i Marc (Jesús 88’).

Gols: 0-1 Miguel (51’). 0-2 Miguel (66’).

Àrbitre: Avalos Martos del col·legi d’Igualada no ha fet un arbitratge però ha permés joc dur aeri dels visitants.

Tarjetes: Grogues al locals Ruben Ortiz, Eitan, Bacaicoa i Dani i als visitants Ramon, Narvaez, Del Canto i Manel.

Incidències: Penúltim partit que es juga aquesta temporada a casa i en el que hi van assistir al voltant de 200 persones

 

{gallery}web/2011/maig/cronica1{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona