Vilafranca i Reus ofereixen un bon espectacle que acaba amb repartiment de punts.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
1
1
Vilafranca
Reus Deportiu

- El Reus va errar un penal i va llençar tres vegades a la fusta i el Vilafranca va gaudir de bones oportunitats per fer mes d’un gol.

 

Vilafranca i Reus han ofert un partit molt trepidant, cadascú fent el seu joc i tots dos mereixent més d’un gol, És cert que el Reus va tenir oportunitats molt clares, però el Vilafranca es va apropar també a porteria contrària cercant el gol, de manera que un i altra van anar pels tres punts i al final es van haver de conformar amb l’empat.

 

(veure fotografies al final de la crònica)

 

Bon treball de tots dos equips


Després dels minuts inicials de tanteig i en el primer perill seriós del reus arribava el seu gol. Una pilota prop del córner dret de l’atac reusenc es centrada per Marqués a l’àrea on Chumbi molt atent remata de cap a gol lluny de l’abast porter Saperas. El Vilafranca no es va esfondrar i va seguir treballant tot buscant el seu gol, va gaudir de bones aproximacions i fins el 33 no va veure com arribava el seu premi. Va ser una pilota deixada per Valerio a Enric que desvia a gol a la sortida del porter des de dins l’àrea petita, fent que pugés l’empat al lluminós. Es va arribar als 40 i el col·legiat assenyalava penal contra el Vilafranca que va llençat Marqués i que Saperas aconsegueix aturar i als 44 es produeix un xut de Taranilla a la creueta, un intens domini dels visitants sense gol que va permetre anar a vestidors amb l’empat mencionat.,

 

Ocasions sense moure el marcador.

 

La segona part va seguir la mateixa tònica de tot el partit, control del partit del reus i joc directa del Vilafranca. Un i altre era evident que cercaven el gol i el primer en evidenciar-ho van ser els del Baix Camp en una doble oportunitat de gol en la que primer Chumbi obliga a Saperas a fer la prada de la matinal i el seu rebuig va a peus de Sergio León que xuta a la creueta i la pilota va a fora. La pilota anava amunt i avall sense treva, als 83 jugada de Puchi que Alabau no atina a rematar de ben poc a gol, un minut després Masqué que havia entrat als 69, fa un centre xut i la pilota s’estavella novament a la creueta, de manera que sovintejava el perill a les dues porteries i per rematar els nervis, als 93 Puchi, just abans del xiulet de final de partit, no marca per la bona intervenció del porter reusenc.

Al final els seguidors del Reus es lamentaven no haver sumat tres punts i els del Vilafranca contents amb l’empat i amb la gran actitud de l’equip davant un gran rival.

 

Fitxa Técnica


Vilafranca                    1

Reus Deportiu              1


Vilafranca: Saperas, Aleix, Isma, Bacaicoa, Dani, David, Enric, Roca (Eitan 49’), Ginés (Alabau 68’), Valerio i Puchi.

Reus Deportiu: Angel, Marc Carrasco, Roberto, Sandrà, Farran, Alvaro, Marqués (Masqué 69’), Bañat (Xavi Ortega 64’), Taranilla, Sergio León (Manolo González 80’) i Chumbi

Gols: 0-1 Chumbi (13’). 1-1 Enric (33’).

Àrbitre: Gràcia Álvarez del col·legi de Barcelona.

Tarjetes: Grogues al locals Valerio, Isma, Aleix, David i Enric i als visitants Beñat, Álvaro, Sangrà i Marc Carrasco.

Incidències: Partit canviat a Divendres Sant, una bona quantitat de gent desplaçada des de Reus i en total unes 300 persones al Municipal de la Vila.

 

{gallery}web/2011/abril/cronica22{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona