El Vilafranca es refà a Ascó i ja te la categoria salvada.

0
3
Ascó
Vilafranca

- Després de sis partits sense guanyar, finalment el Vila s’imposa amb claredat abans dels dos partits seguits a casa.

Set partits li ha costat al Vilafranca refer-se d’una mala ratxa de resultats, sis partits sense guanyar molts gols en contra i pocs a favor, un Vilafranca molt diferent del que veiem fa un parell de mesos. Finalment Ascó ha servit per refer-se amb un joc seriós, efectiu i que li ha servit per sumar els punts necessaris per considerar la temporada com salvada.

El Vilafranca va per feina

Davant un Ascó que pel que es va veure te molt clar que no pot salvar la categoria, el Vilafranca va anar per feina i als primers tres minuts, Alabau va tenir dues clares oportunitats, a la primera el davanter vilafranquí xuta fora i a la segona és el porter local Felip qui evita el gol. Poc després dels deu primers minuts, una centrada d’Alabau sobre Enric que era dins l’àrea, acaba en un xut d’aquest que rebota a les cames del jugador local Albert Viñas i la pilota entra a gol. Amb 0-1 el Vilafranca va seguir portant el ritme del partit, tot i que als 18 una falta directa de Xavi Gràcia que anava a l’escaira, va ser treta en una bona intervenció per Saperas i als 37 arribava el segon. Va ser una jugada d’estratègia després d’un fora de banda amb prolongació de cap en vers l’àrea des de on Valerio molt atent rematava a gol. Amb aquest resultat en el que s’arribava al descans ja semblava molt clar qui guanyaria.

Control i un gol més.

La segona part va ser menys interessant que la primera ja que mentre l’equip local intentava arribar a porteria contrària, el Vilafranca es dedicava a controlar la situació i buscar un gol mes que sentenciés. Els dos equips van fer canvis i un dels substituïts del Vilafranca va ser qui va fer el tercer, en una jugada en la que pot ser hi va haver una sortida en falç del Cabacés, Sergi Ginés va rematar la feina. Es cert que també l’Ascó va tenir alguna oportunitat especialment una als 79 a la sortida d’un córner.

Fitxa Técnica

Ascó                            0

Vilafranca                   3

Ascó: Felip (Cabacés 45’), Isma Pere Martinez (Troyano 52’), Gràcia, Juan Antonio, Yuriy, Besora, German, Moha, Biarnés (Esteve 79’), Albert Viñas

Vilafranca: Xavi, Moya, Ruben Ortiz, Bacaicoa, Dani, David, Enric (Erik 45’), Roca, Valerio (Ginés 45’), Alabau (Ismael 65’) i Puchi.

Gols: 0-1 Enric (11’). 0-2 Valerio (37’). 0-3 Gines (64’)

Àrbitre: Calle Martínez del col·legi de Barcelona ha fet un arbitratge molt correcte.

Tarjetes: Grogues al locals Felip i al visitant Erik.

Incidències: Poca gent al Municipal d’Ascó, unes 150 persones en el matí de diumenge de Rams.