Un Vilafranca malalt de gol es veu superat per un compacte Manlleu

1
4
Vilafranca
Manlleu

- Els homes de Puchi no van estar a l’alçada d’altres partits, però tampoc mereixien tant càstig.

Segueix la mala ratxa d’un Vilafranca que sembla cansat psicològicament i malalt de gol, porta sis partits seguits sense guanyar, li fan mes gols del que en ell és habitual i per postres no veu porteria com fa uns mesos. Alguna cosa no acaba d’anar bé i sort ni ha que pràcticament l’equip està salvat.

(veure fotografies al final de la crònica)

Sense sort

El Manlleu va venir a Vilafranca a sumar els tres punts i ho va demostrar des d’un bon principi, ja que als cinc minuts Planagumà va xutar desviat en una bona oportunitat. Als deu un bon xut de Fortet va ser desviat a córner pel porter local Xavi. Criado treu des de la cantonada i la pilota va al cap de Masoliver que remata de cap el primer gol. Tres minuts després Bacaicoa treu una falta i Alabau de cap remata  al pal frustrant l’empat a un gol. El Manlleu va seguir buscant el segon, el Vilafranca treballava per cercar l’empat, però es va arribar al descans sense cap mes gol.

Massa càstig pel joc vist.

Després dels consells de l’entrenador en temps de descans, el Vilafranca va sortir mes posat en el joc i la prova la tenim en un remat de cap d’Alabau a centrada de Ruben Ortiz que surt fora per poc, en un dels atacs del Manlleu, Fortet reb la pilota a la frontal de l’àrea, fa mitja volta i clava la pilota al fons de la xarxa i un minut mes tard, i als 59 Puchi xuta a porteria i Franc rebutja amb els dos punys, als 79 un altre xut de Puchi ben dirigit es aturat pel porter osonenc. El Vilafranca buscava el gol i el va trobar als 79 en treura de banda Aleix sobre enric qui perllonga enrere de cap i també de cap Valerio remata el gol, una jugada estratègica ben acabada. Als 85 Valerio va tenir l’empat i a l’atac següent Baruc marca aprofitant-se d’una badada defensiva del conjunt local. Quasi bé entrant en temps de descompte, un penal d’Aleix sobre Jordi en una contra fa que Planaguma marqui el quart i definitiu.

Fitxa Técnica

Vilafranca                    1

Manlleu                       4

Vilafranca: Xavi, Moya, Ruben Ortiz (Ismael 60’), Bacaicoa, Dani, David (Aleix 62’), Eitan, Enric, Valerio, Alabau (Roca 64’) i Puchi.

Manlleu: Franc, Rude, Archi, Cunill, Masoliver, Putxi, Crous (Romero 57’), Jordi, Fortet (Baruc 62), Criado i Planagumà (Alex 89’)

Gols: 0-1 Masoliver (10’). 0-2 Fortet (58’). 1-2 Valerio (78’). 1-3 Baruc (85’). 1-4 Planagumá de penal (89’)

Àrbitre: Vizcarro Caparros del col·legi de Tarragona.

Tarjetes: Grogues als locals Moya i Aleix i al visitant Archi.

Incidències: Poca gent al Municipal, unes 200 persones en una tarda estiuenca