Poc joc i poques oportunitats en un partit que guanya qui veu més porteria

0
Cornellà
Vilafranca

- El Vilafranca ha estat bastant ordenat en defensa però fluix en atac.

Jugar a Cornellà no és tasca fàcil, ja que si et descuides, l’equip més golejador de la categoria et pot amargar el matí. Es per això que malgrat les baixes en defensa que tenia el Vilafranca a la dreta, va defensar prou bé, però va arribar poc a porteria contrària, de fet tampoc és que els locals tinguessin moltes ocasions, però van arribar poc i van saber veure porteria.

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

Poques ocasions de gol

A la primera part, al minut quatre i després d’una oportunitat de Valerio que a passada de Puchi va desviar a la sortida del porter i que va sortir fora per poc, poca cosa més es va veure. La pilota anava amunt i avall, les defenses s’imposaven a les davanteres i els porters tenien poca feina, com diem el que es diu oportunitats de gol no n’hi havia i en un dels atacs locals es produeix una centrada des de la dreta de l’atac de Juli que Fran remata en primera instància, para el porter Gerard i el rebuig torna a Fran que remata a gol. Amb l’1-0 el Cornellà va controlar més i va portar les regnes del partit fins arribar al descans.

Segon temps igualment fluix

Si el primer temps va ser de joc a la zona ampla, lluny de les porteries, la segona part va ser molt similar. Registrem una bona arribada local als 54 en la que Puerto es presenta sol davant Gerard i xuta fora, després mentre els locals tocaven i tocaven l’esfèrica per intentar arribar a la porteria contrària, el Vilafranca feia el seu futbol directa. Això portava a que com a la primera part no hi haguessin oportunitats clares de gol. El Vilafranca va fer canvis per rectificar el que es veia i per intentar cercar l’empat, però ni a pilota parada es donaven oportunitats, de manera que es va arribar als 84 i Enric feia el segon i definitiu gol, en una jugada ben combinada de la davantera que va permetre a Enric fer un u contra u amb el porter del Vilafranca que atura aquest però amb tant mala sort que la pilota queda morta gairebé sobre la ratlla de gol i el davanter tant sols l’ha d’empènyer a gol per sentenciar.

Curiosament el Vilafranca va fer el primer xut perillós i ben dirigit a porteria als 90, quan el tret de Toni Ramírez va haver de ser desviat a córner per Iñigo per evitar el 2-1

Fitxa Técnica

Cornellà                      2

Vilafranca                    0

Cornellà: Iñigo, Edgard, Melo, Pol, Valentín, Tonet, Fran, Pep, Enric (Alex), Puerto (Gerard) i Juli (Dani Delgado)

Vilafranca: Gerard, Eitran, Bacaicoa, Dani, Rubén Ortiz, David, Enric (Erik 76’), Roca, Puchi, Valerio, Sergio Ginés (Alabau 55’) (Toni Ramirez 68’) i Puchi.

Gols: 1-0 Fran (min. 31) i 2-0 Enric (min. 84).

Àrbitre: García Rosel del col·legi de Girona, ho va fer bastant bé, deixant de banda petits errors a la zona ampm.

Tarjetes: Grogues als locals Tonet i Fran i als visitants Bacaicoa i Sergio Ginés.

Incidències: Cel tapat, bona temperatura i 300 persones a les grades.