Es repeteix la història i el Vilafranca segueix sense guanyar.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
1
1
Vilafranca
Castelldefels

 

- Varies oportunitats de gol, un parell de pals i dos penals, reclamats pels seguidors, van fer que no es sumessin tres punts.


Davant l’Espanyol B, la Montanyesa i aquest partit amb el Castelldefels, el Vilafranca hauria pogut acabar amb els tres punts, però als homes de Puchi, els manca aquell puntet de sort, que fa que quan el col·legiat xiula el final de partit, a l’afeccionat quedi desenganyat havent vist un Vilafranca que fa més mèrits que el seu oponent per guanyar i que al final no suma tres punts. És la tercera vegada consecutiva i sap greu.

 

(veure fotografies del partit, al final de la crònica)

 

Fluix primer temps.


Especialment a la primera part, el Castelldefels es va mostrar ferm al darrera, va evidenciar que te una bona cobertura i que és un dels menys golejats, de manera que tot i que la pilota va anar d’àrea a àrea, les oportunitats de gol  van brillar per la seva absència, pot ser tant sols dir que ratllant el descans hi va haver un xut de Puchi des de la frontal que va sortir desviat.

 

Segona part moguda

 

La segona part, va ser més moguda, hi va haver de tot, un gol per cada equip, ocasions de gol, pals i penals reclamats. Durant els primers minuts, el Vilafranca va portar perill a la porteria visitant i el Castelldefels a la contra ho intentava. Als 55 un corner que treu Puchi, és rematat per Dani amb el cap al pal i el rebuig l’aprofita Valerio per inaugurar el marcador. Quan corria el 67 es va reclamar un penal sobre Valerio que l’àrbitre no en va fer cas i a la jugada següent una mitja volta del davanter del Castelldefels Uri, va ser ben aturada pel debutant, enguany, Gerard (recordem que Saperas està lesionat). Als 70 una falta llençada per Puchi va al travesser i per postres el gol foraster en una pilota aparentment sense perill, que mes que un xut va ser una centrada amb sort i un minut mes tard, una empenta d’un defensa sobre Enric es reclamada com a penal i l’àrbitre se’n torna a desentendre. Entre una cosa i altre, el marcador assenyalava un injust empat que semblava es podria desfer amb l’expulsió del jugador foraster Sascha als 82, però una vegada mes, ja a tocar dels 90, va ser Alabau qui estavella la pilota al travesser.

 

Fitxa Técnica


Vilafranca                    1

Castelldefels                1

 

Vilafranca: Gerard, Moya, Bacaicoa, Dani, Rubén Ortiz (Eitan 30'), David, Enric, Aleix, Puchi, Valerio (Alabau 68') i Ginés (Ismael 60').

Castelldefels: Planagumà, Alberto García, León, Amantini, Joel, Navarro (Villa 89'), Uri, Camacho, Boris, Sascha i Jairo (Doblas 54').

Gols: 1-0 Valerio (min. 55) i 1-1 Sascha (min. 76).

Àrbitre: Martín Varas del col·legi de Barcelona.

Tarjetes: Grogues als locals Moya i Rubén Ortiz i als visitants Amantini, Camacho, Jairo i Sascha. Vermella a Sascha (min 82) per acumulació de grogues.

Incidències: Primer partit en horari de tarda amb una assistència de 200 persones aproximadament.


{gallery}web/2011/marc/cronica27{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona