Partit amb molta intensitat que no guanya el Vilafranca per la bona actuació del porter local.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
0
0
Montañesa
Vilafranca

- Dues pilotes al pal i quatre intervencions espectaculars de Marc Ramírez van evitar que els tres punts anessin a Vilafranca.


Dos equips que la temporada passada eren a Primera Catalana, ara estan fent història a Tercera i diumenge al mig dia es van retrobar al Municipal de Nou Barris. Dos estils semblants, dos entrenadors singulars jugant un futbol que alguns diuen que no agrada, però que és espectacular i fa gaudir a l’afeccionat com es va poder comprovar durant el partit.

 

(veure mes fotografies al final de la crònica)

 

Intensitat i oportunitats sense gol.


Montañesa i Vilafranca venien de perdre els anteriors partits i tots dos sense marcar cap gol, per tant un i altre van sortir a sumar els tres punts. Per part del Vilafranca, no van poder jugar dos dels puntals de la defensa per acumulació de targetes Bacaicoa i David) i Puchi va dissenyar una nova defensa de quatre en línia, sense l’habitual lliure i no li va anar malament.

Del partit, parlant de la primera part, hem de dir que va començar amb un equip local que semblava que anava per feina, va prémer l’accelerador i va sovintejar la porteria del Vilafranca, els de la Vila però, mica en mica es van treure de sobre la pressió i als vuit van tenir la primera oportunitat, en una centrada de Moya des de la dreta i remat de cap de Valerio que va ser respòs amb una gran intervenció de Marc Ramírez. Als 16 novament es va lluir el porter local en un xut de Puchi i als 28 un gran xut de Pere Roca a l’escaira, es desviat per Marc Ramírez amb la punta dels dits, l’esfèrica va a l’escaira i surt a córner i als 25 i 30 Toni Ramírez esta a punt de marcar en sues vaselines, la primera la treu un defensa de sota pal i la segona va al travesser per la part de sobre. Cert és que per part dels locals, Padilla i Edu San José van tenir el gol, però els seus xuts van sortir fora arran de pal.

 

Segon temps mes tranquil

 

La segona part, no va ser tant intensa com la primera, no hi va haver tantes oportunitats de gol, però la pilota va anar d’àrea a àrea i hauria pogut arribar algun gol tant per un com per l’altre. Es notava un cert control del partit per part del Vilafranca, al menys era qui mes buscava porteria contrària, però va ser Achile als 70 qui està a punt de marcar si les cames de Dani no tallen la jugada, el mateix va passar a l’altre porteria en un xut d’Eitan que talls Ferran. Als 83 es torna a lluir Marc Ramírez en un xut de falta a l’escaira, aquesta vegada de Ruben Ortiz i ja en temps de descompte va ser el local Quim Araujo qui va poder marcar.

Al final un punt per cada equip, un empat que tothom dona per bo, però que els de Vilafranca al final es preguntaven que mes cal fer per guanyar un partit ?

 

 

Fitxa Técnica


Montañesa                   0

Vilafranca                    0

 

Montañesa: Marc Ramirez, Ferran, Raul Barrientos, Ruben, Quim Araujo, Joan, Villegas (Miguel Rubio 80’), Edu SanJosé, Xavi Jiménez (Achille 64’), Xavi Valls i Padilla.

Vilafranca: Saperas, Moya, Ismael, Dani, Ruben Ortiz,, Aleix, Roca (Erik 56’), Eitan, Toni Ramírez (Alex 54’), Valerio (Aalabau 67’) i Puchi.

Arbitre: Bergadà Graña del col.legi de Tarragona.

Targetes: Grogues al local Padilla i Achille i als visitants Toni Ramírez, Dani i Alabau.

Incidencies: Matinal primaverenca, unes 400 persones al Municipal de Nou Barris. Minut de silenci en memòria de les víctimes del desastre natural del Japó.

 

{gallery}web/2011/marc/cronica20{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona