El Vilafranca fa un bon partit però perd amb un Espanyol B que fa poca cosa per guanyar

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
0
1
Vilafranca
Espanyol B

- Els homes de Puchi van tenir moltes mes oportunitats que l’Espanyol B, però la sort els va donar l’esquena.


En aquesta oportunitat es pot comentar allò de “ el futbol és injust” “el Vilafranca va guanyar als punts” o “ els davanters van tenir la sort d’esquena”. Qualsevol de les frases serviria per titular aquesta victòria de l’Espanyol B davant un Vilafranca que ho va posar tot per guanyar i que al final un empat sense gols es considerava un resultat apropiat, però va arribar entrant els noranta el gol foraster i la decepció pels seguidors del Vilafranca.

 

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

 

Dos estils diferents

 

Malgrat el resultat es va veure un bon partit, entre dos estils ben diferents de joc, un Vilafranca que practica molt é el futbol directa i un Espanyol B amb jugadors de molta projecció i que gaudeixen del joc a base de tocar bé la pilota. El partit va ser d’anar amunt i avall, on les defenses s’imposaven a les davanteres i no es donaven massa oportunitats de gol. La pilota freqüentava les àrees, però els porters van tenir poca feina. Destacar que als dos minuts una centrada de falta de Ruben Ortiz va anar al travesser i una oportunitat molt clara de Valerio que als 32 es presentava sol davant el porter i l’u contra u el guanyava Dino. La millor arribada forastera va ser als 40 en un xut de Blanchart amb cert perill, de manera que es va arribar al descans amb el resultat inicial.

 

Ocasions pel Vilafranca, gol per l’Espanyol B

 

A la segona part el Vilafranca va sortir decidit a concretar, freqüentava l’àrea visitant i amb les jugades a pilota parada intentava fer mal. Dani en dos remats de cap als minuts 63 i 77 i Pere Roca  en un xut interceptat per un defensa quan corria el minut69, van estar a prop de marcar, s’intuïa que tard o d’hora el Vilafranca faria un gol, però aquest no arribava, es més cap al final els visitants Isaïes als 83 i Dani Nieto als 86 van obligar a Saperas fer un parell de bones aturades i als 87 el local Puchi fa un bon xut arran de pal, però vist que la pilota no volia entrar per ningú qui mes qui menys es conformava amb l’empat sense gols. S’estava a punt d’entrar als 90 i Lucas Porcar rep una pilota morta dins l’àrea, xuta i la clava a l’escaira assolint el gol que li donava tres punts

 

Fitxa Técnica


Vilafranca                    0

Espanyol B                  1

 

Vilafranca: Saperas, Moya, Bacaico, Dani, Ruben Ortiz (Aleix 74’), David, Roca, Eitan, Alex (Ismael 88’), Valerio (Toni Ramirez 84’) i Puchi.

Espanyol B: Dino, Grima, Blanchart, Canal, Clerc, David López (Lucas Porcar 53’), Blazquez, Oscar Sielva, Romero (Chuli 84’), Isaias i Dani Nieto (Savall 90’)

Gol: 0-1 Lucas Porcar (89’).

Arbitre: Molina Fernàndez del col.legi de Sabadell.

Targetes: Grogues als locals David, Bacaicoa, Roca i als visitants Canal, Oscar Sielva Romero i Dani Nieto.

Incidencies: Matinal primaverenca, unes 400 persones al Municipal. Minut de silenci en memòria de les víctimes del desastre natural del Japó.  Dir que amb el Vilafranca va debutar el juvenil Alex fent un bon partit. Es tracta d’Alex Moreno nascut el 8 de juny de 1993, veí de Sant Sadurní.

 

{gallery}web/2011/marc/cronica13{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona