Un gran Europa desfà amb gols a un Vilafranca tou al darrera i sense atac a la segona part.

- La fluixedat del Vilafranca al darrera que no es va arreglar ni amb canvis, sentencia el pitjor resultat de Puchi des que és a Vilafranca

Com sempre es diu al final d’aquests partits, ni l’Europa es tant bo ni el Vilafranca tant dolent. Els dos equips es portaven tant sols un punt i en canvi dins el camp, especialment a la segona part no es va notar. El Vilafranca va ser molt tou al darrera, va deixar espais i va veure com els davanters locals estaven mes espavilats i feien cinc gols.

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

Ben aviat, gols

Pel que es va veure als primers deu minuts, ningú esperava que arribarien tants gols, ni tant aviat, però corria el minut onze Alex Isern centra una pilota des de la dreta que supera al central del Vilafranca i Valderas controla molt bé i marca el primer El Vilafranca reacciona i en una jugada aïllada, Puchi agafa una pilota, busca forat i la seva passada a Alabau es converteix en l’empat, el partit s’havia anivellat i tot i el domini territorial dels escapolats, el Vilafranca controlava la situació. Va arribar el 34 i una pilota lluitada per Valerio que en lloc de treure-la fora de banda la salva, rellisca i l’esfèrica queda a peus d’Alex Isern que novament centra i Cebri remata a gol fent lluir Saperas, que desvia amb la punta dels dits i Sagalés, molt atent remata a gol. Un gol evitable que va fer enfadar a Puchi.

Desfeta  la segona part

Durant el descans, Puchi va fer dos canvis, va intentar donar vida al davant i lligar millor la part del darrera, però el que altres vegades li ha donat bon resultat, en aquesta ocasió no ha anat bé. Al segon temps l’Europa va prémer l’accelerador i als 4 i als 9 ja hauria pogut arribar un altre gol, primer a peus de Valderas i després a peus de Gatell, però Saperas va estar encertat. Novament Valderas, aquesta vegada als 12, aprofita una pilota dins l’àrea que havia rebut després d’un xut d’un company que va rebotar a peus de Ruben Ortiz i afusella. Amb tres gols el Vilafranca va baixar els braços i Cebri va fer el quart després de resoldre la millor combinació de la davantera local i en temps de descompte un barret del defensa Cano va fer pujar el cinquè.

Fitxa Técnica

Europa                         5

Vilafranca                     1

Europa: Cañadas, Alex Isern (Ruben Salvador 78’), Alberto, Cano, Diego, Ivan Álvarez, Sagalés, Valderas (Guzman 75’), Cebri, Delmas i Gatell (Rovira 63’).

Vilafranca: Saperas, Moya, Bacaicoa (Erik 45’), Dani, Ruben Ortiz, David, Enric (Roca 27’), Eitan, Alabau, Valerio (Sergio Giner 45’) i Puchi.

Gols: 1-0 Valderas (11’). 1-1 Alabau (21'). 2-1 Sagalés (34’). 3-1 Valderas (56’). 4-1 Cebri (74’). 5-0 Cano (91’).

Arbitre: Salas Montoro, del Baix LLobregat.

Targetes: Grogues als locals Alex Isern, Ivan Álvarez, Delmas, Gatell i Guzman i als visitants David, Valerio i Erik. Vermelles per acumulació al local Guzman (min 85) i al visitant Erik (min 76)

Incidències: Matinal primaverenca, unes 700 persones al Nou Serdenya. Dues curiositats pel Vilafranca: Dani comença amb el dorsal 24 i acaba amb el 9, s’havia embrutat de sang i el van fer canviar i Moya va demanar permís al col·legiat per deixar el terreny de joc als 88, era qüestió d’estalviar-se una targeta que hauria estat la cinquena.