No hi ha prous adjectius qualificatius per alabar el treball del Vilafranca per fer-se amb els tres punts

3
1
Vilafranca
La Pobla de Mafumet

- Amb dos expulsats als 33 i 53 i davant un gran equip, el Vilafranca va fer un immens treball que li fa guanyar el partit.

Quan un partit com aquest s’acaba, els socis i seguidors del Vilafranca de ben segur que eren els més feliços del mon en veure el que van fer una colla de xicots que defensen els colors del degà penedesenc, ja que es van fer tres gols a un gran equip com és La Pobla, i ho van fer jugant amb dos home menys i fent un grandiós treball de sacrifici i lluita.

(veure fotos del partit al final de la crònica)

El que be comença...

No cal dir que recordant la derrota a La Pobla per 3-0, a la primera volta, els seguidors del Vilafranca no les tenien totes, però quan corria el minut tres i al primer atac, una centrada des de la dreta de Valerio es rematada de cap per Enric a gol. La cosa començava bé, però de seguida es va apreciar que el filial del Nàstic anava per feina i fent un bon futbol, va gaudir de tres oportunitat per empatar però no va ser fins als 22 quan una passada llarga sobre el cap de Virgili, és perllongada sobre Julio Rico que s’incorporava a l’atac per rematar a gol amb un xut creuat. Onze minuts mes tard, el col·legiat expulsa Toni Ramírez en veure la segona groga i el Vilafranca amb deu aconsegueix arribar al descans sense rebre cap mes gol.

... be acaba

Començava la segona part i novament la primera jugada d’atac es aprofitada. Va ser una centrada d'Alabau des de la dreta de l’atac local, la pilota toca el braç d’un defensa i l’àrbitre assenyala el punt de penal, una pena màxima que llençada per Bacaicoa significa el 2-1. Novament els de La Pobla van prémer l’accelerador i es van fer amos del partit sense però, oportunitats de gol, per postres, segona groga al local Ismael i el Vilafranca amb nou. Aquí va ser on es va evidenciar el coratge, la lluita, el treball dels homes de Puchi qui a mes de controlar be al seu contrari van tenir un xut al pal d’Enric als 68. Faltaven cinc minuts pel final, es respirava l’empat i mira per on una falta des de 25 metres, es xutada per Ruben Ortiz qui marca el tercer i definitiu gol de la ventosa matinal.

Al final ja ho hem dit, esclat d’alegria a la gespa i a la grada després de veure el treball fel per l’equip.

Fitxa Técnica

Vilafranca                     3

La Pobla de Mafumet    1

Vilafranca: Saperas, Moya, Bacaicoa, Dani, Ismael, Aleix (Roca 45’), Enric, Eitan, Toni Ramírez, Alabau (Rubèn Ortiz 56’)  i  Valerio (Sergio Ginés 59’).

La Pobla de Mafumet:Sergio, Julio Rico, Joel, Aleix Coch (Jordi Roca 59’), Virgili, Cristino, Alfons, Ousmane, Ñoño (Fran Carbià 56’), Chechi i Aitor Casas (Boniquet 67’)

Gols: 1-0 Enric (3’). 1-1 Julio Rico (22'). 2-1 Bacaicoa de penal (48’). 3-1 Ruben Ortiz (85’)

Arbitre: Rodriguez Portolés del col·legi de Sabadell.

Targetes: Grogues als locals Ismael, Toni Ramírez i Bacaicoa i als visitants Sergio, Virgili, Cristino, Alfons, Ñoño, Aitor Casas i Boniquet. Vermelles a Toni Ramírez (min 33) i a Ismael (min53) per acumulació de grogues

Incidencies: Matinal ventosa, unes 200 persones al municipal de Vilafranca. Es va guardar un minut de silenci en memòria del pare del jugador Rubèn Ortiz que va morir durant la setmana després d’una llarga malaltia.