El Vilafranca torna amb les mans buides de camp del darrer classificat

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
2
1
Premià
Vilafranca

 

- Sergi Ginés torna a marcar i el Vilafranca te varies oportunitats per no sortir derrotat davant un Premià amb un home menys.


El Vilafranca venia de sumar nou punts en els tres darrers partits i visitava el terreny del cuer de la classificació, però en el mon del futbol ja se sap, els partits s’han de treballar i s’ha de lluitar del primer al darrer minut. El Vilafranca ha tingut un parell d’errades ben aprofitades pel seu rival i ha gaudit de varies oportunitats per no sortir derrotat. Segur que trobaríem partits en els que fent menys s’ha sumat un punt o mes.

 

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

 

Gol local matiner


El partit va començat amb un puja i baixa dels dos equips, practicant un futbol bastant similar. Als tres minuts Ginés clava un fort xut un pel massa creuat que surt fora prop del pal, en una contra quan corria el minut set, el Vilafranca no sap controlar una pilota a la zona ampla, l’esfèrica arriba a l’esquerra de l’atac local i Boniquet sap col·locar la pilota al fons de la xarxa mitjançant un bon xut, era la primera arribada i va pujar el primer gol. El Vilafranca va reaccionar i el porter para una bona pilota a Eitan als 19 i un minut després Puchi treu una falta que Enric toca de cap i d’esquena que obliga al porter a fer una bona intervenció desviant la pilota a córner i vuit minuts després, David sorprenentment falla un gol quasi fet a tres metres de la porteria xutant alt. Eren bons moments del Vilafranca buscant l’empat, un resultat que arribaria quan Ginés aprofita un rebuig en curt del porter local per bombejar la pilota al fona de la xarxa. Just arribant al descans, una dura entrada del local Aguilar a un contrari que va merèixer targeta i com que era la segona, va veure la vermella.

 

Un altre gol i derrota

 

Es presentava prou  bé la segona part, era bo pels homes de Puchi jugar tres quarts d’hora sortint amb empat i amb un home més, però el futbol es boig i va ser l’equip local qui als 61 marcava el segon. Es va produir una centrada des de l'esquerra de l'atac local, aparentment amb poc perill, la pilota arriba a Sanchis que acabava d’entrar al camp, avença, fa un regat i clava un fort xut al fons de la xarxa. Puchi va reaccionar després del gol en contra, va treure un defensa i va posar quatre homes en atac, de manera que el Vilafranca va atacar molt però el Premià es va defensar amb ordre i va saber resistir fins el final. La millor oportunitat pel Vilafranca va ser en temps de descompte quan una deixada de Gines a Enric dins l’àrea petita no es produeix el gol perquè el jugador del Vilafranca va xutar alt.

 

Fitxa Técnica


Premià             2

Vilafranca         1


Premià: Miguel, Oscar, Ortega, Cuadras, Medina (Edgard 7’), Romera, Franc (Peke 60’), Pol, Agular, Morillo (Sanchis 60’) i Boniquet

Vilafranca: Saperas, Aleix, Bacaicoa (Valerio 65’), David, Moya (Isma 65’), Enric, Eitan, Carrión (Roca 44’), Ginés, Alabau, i  Puchi.

Gols: 1-0 Boniquet (7’). 1-1 Sergio Ginés (44'). 2-1 Sanchis (61’).

Arbitre: Casas López de Arce del col·legi de Tarragona.

Targetes: Grogues als locals Miguel, Aguilar i Peke i als visitants Aleix, Moya i Isma. Vermella al local Agular per acumulació (min 44).

Incidencies: Matinal plujosa al Maresma i unes 150 persones al municipal de Premià.

 

{gallery}web/2011/febrer/cronica20{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona