El Vilafranca pràcticament s’assegura la salvació i ara ja mira cap a dalt.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
2
0
Vilafranca
Terrassa

- Sergi Ginés s’estrena, Puchi sentència i el Terrassa tant sols va portar perill amb el 2-0.


Tres punts més per un Vilafranca que n’ha sumat nou a les tres darreres jornades i que ha estat superior a un Terrassa que se l’ha vist lluny d’aquell bon equip de la primera volta de la lliga. El partit va anar precedit per la polèmica, ja que, durant la setmana els egarencs van demanar suspendre el partit per manca de jugadors, el Vilafranca s’hi va negar dient que ells també han tingut problemes de manca de gent en varis partits i que la petició cal fer-la a la Federació. El Terrassa va enviar una carta queixant-se del “mal comportament” del Vilafranca i van dir que cap directiu aniria a la llotja del Municipal.

 

(veure fotografies al final de la crònica)

 

Poca Pólvora


Al final el Terrassa va poder presentar-se amb onze titulars i sis a la banqueta, però mica en mica es va anar veient que aquest equip no és com el de la primera volta que va mostrar un gran joc i una destacable facilitat per arribar a porteria contrària, aquest equip es va dedicar mes a fer futbol directa, pot ser mes semblant al del Vilafranca, que no pas a rasar la pilota i francament va tenir molts problemes per crear perill a la porteria del Vilafranca. Mentrestant els del Penedès, van tenir la primera oportunitat als sis quan una centrada alta de Ginés des de la dreta és controlada per Puchi que cedeix a Valerio i aquest veu com el seu xut és aturat per Miguel Angel. Després és Valerio qui als 18 i 28 te un parell d’oportunitats, la primera xuta, però fa “misto” i es frustra la oportunitat i després amb un u contra u amb el porter fa una vaselina que surt per sobre el travesser i la única clara dels visitants va ser per Alfred als 35.

Segon temps mogut

 

Durant el descans els dos entrenadors van treballar la mentalitat del seu equip i el Terrassa va sortir mes posat en el partit, semblava que anava per feina, però als 53 una jugada individual de Sergi Ginés va acabar amb la pilota al fons de la xarxa. S’havia obert la llauna. Menys de deu minuts mes tard, en una combinació de la davantera del Vilafranca, un parell d’indecisions dels defensors fan que el mes espavilat, Puchi s’emporti la pilota i faci el segon d’un bon xut. Després el Vilafranca va anar enrere, el Terrassa va prémer l’accelerador i als 80, en un llançament directa de Carlos, Saperas fa una gran aturada i el rebuig cau a peus de Libo que xuta al travesser, als 87 Molist, xuta fregant el pal i en el descompte un remat de cap enrere del mateix Molist que toca el travesser i va fora.

El Vilafranca va sumar tres punts mes, és a dos del quart classificat després de tres victòries als tres darrers partits i amb aquests números la salvació pràcticament està assegurada.

 

 

Fitxa Técnica


Vilafranca         2

Terrassa           0

 

Vilafranca: Saperas, Aleix, Bacaicoa, Dani (Costa 77’), Ruben Ortiz, David, Enric, Roca, Ginés, (Toni Ramirez 65’), Valerio (Alabau 70’) i  Puchi.

Terrassa: Miguel Angel, Ciscu, Adrià Serrano, David Andreu, Alfred, Libo, Josua, Wanderson (Molist 57’), Gerard Trivés (Carlos 53’), Arau i Reyes.

Gols: 1-0 Ginés (53’). 2-0 Puchi (64').

Arbitre: Fernándes Pérez del col·legi de Barcelona.

Targetes: Grogues als locals Valerio, Dani, Ruben Ortiz i Costa i als visitants Gerard Trivés, Wanderson, Arau i Libo.

Incidencies: Matinal agradable i unes 250 persones al municipal de Vilafranca.

 

{gallery}web/2011/febrer/cronica13{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona