El Vilafranca supera amb bona nota els rivals de la Copa Olèrdola

1
Vilafranca
Valls

Els homes de Puchi guanyen al Moja 1-0 i al Valls 3-1

Aquesta 24ena. Edició de la Copa Olèrdola ha estat molt atractiva pel bon cartell d’equips que ha ofert però amb poca resposta per part del públic. Pot ser que l’alta temperatura de la tarda afectes als seguidors tal com va afectar als jugadors. Futbolísticament parlant es van veure tres bons encontres acompanyats de gols.

Moja-Vilafranca: gol solitari

En el primer partit, es van trobar un Moja que tot just fa uns dies que ha començat els entrenaments davant un Vilafranca amb més potencial. Malgrat tot el Moja va defensar bé, va rebre un sol gol i va mostrar bons detalls en atac. El Vilafranca va tenir un parell de gols mes però el porter Dani va fer bones intervencions.

Moja-Valls: igualtat i gol visitant

Aquest mig partit va ser mes igualat, amb aproximacions perilloses dels dos equips a les àrees contràries. Reta als dos minuts va estar a punt de marcar i cap al final el vallenc Dani Sánchez va fer l’1-0 en jugada protestada pels locals.

Vilafranca-Valls: superioritat del Vilafranca

El tercer mig partit era entre un tercera i un primera catalana. Els 45 minuts van ser distrets amb constants pujades i baixades de l’esfèrica.El Vilafranca va inaugurar el marcador als 5 minuts mitjançant jugada personal de Reyes i el Valls en una bona combinació va assolir l’empat als 12. Als 27 Reyes remata al pal i dos després Yosu és a punt de marcar. Finalment als 34 Marquez remata una centrada de Kiki i a cinc del final Reyes pentina a gol una passada de Puchi en treure una falta.

En acabar el partit es van repartir les tres copes d’aquesta 24ena. edició de la Copa Olèrdola.