El Vilafranca es sorprès per un Terrassa que a la segona part juga millor.

3
Vilafranca
Terrassa

El col·legiat va ser molt protestat pels afeccionats, entenent que no va valorar a tots dos equips per igual.

Primer partit de lliga i primera derrota del Vilafranca davant un Terrassa que a la segona part li han sortit les coses millor. Dir que no ha agradat a l públic assistent l’actuació arbitral i que amb el marcador 1-3 el Terrassa ha gaudit de les millors oportunitats de gol.

(veure fotografies del partit al final de la crónica)

Primera part pel Vilafranca

Amb un ventet una mica empipador s’ha inicial el primer temps en el que hi ha hagut oportunitats de gol pels dos equips, pel Terrassa una centrada de Mollist que Ruben Ortiz treu de sota els pals i tres bones arribades de Kiki, Puchi, Uri i Reyes que van tenir el gol a les seves botes, malgrat tot es va arribar al descans sense gols i tot estava pendent de la segona part.

Represa amb gols matiners.

Al segon temps el Terrassa va prémer l’accelerador i als tres minuts es va trobar amb un gol podríem dir afortunat, ja que el xut des de la frontal de Suarez va passar per entre un mar de cames sense tocar ningú. El Vilafranca reacciona i li costa tant sols tres minuts empatar en una bona combinació. Amb l’empat el Terrassa ho va passar una mica malament però va tenir la fortuna que en una contra en possible fora de joc arribava el seu segon gol. El Vilafranca va quedar tocat, a més se li lesiona el central i per postres als 74 en un córner arriba el tercer pels forasters. Als 78 es reclama penal sobre Isma, per ser literalment abraçat dis l’àrea quan anava a rematar i els deu minuts finals van ser pels egarencs que, haurien pogut augmentar la seva renda de gols.

Fitxa Técnica

Vilafranca     1

Terrassa        3

Vilafranca: Tato, Kiki, Dani (Ismael 63’), Uri, Ruben Ortiz,  Eitan (Antolinez 46’), Calvo, Santolalla, Josu (Marquez 46’), Reyes i Puchi.

Terrassa: Gómez, Herencia, Osuna, Carlos (Alfi 83), Molist, David López, Montero, Josua (Carlos Artés 90’), Pep Arau (Trivés 71’), Suarez i David García.

Gol: 0-1 Suarez (min 48). 1-1 Uri (min 51). 1-2 Carlos (min 61). 1-3 Herencia (min 74).

Àrbitre: Rubio Ponsatí del col.legi de Girona.

Targetes: Grogues al locals Kiki i al visitant Pep Arau.

Incidències: Unes 400 persones van presenciar el partit, amb una mica de vent empipador i amb l’entrenador local Puchi a la grada en complir dos partits de sanció. El jugador Uri ha estat qui ha marcat el gol 800 del Vilafranca al Municipal.