El Vilafranca torna de Balaguer amb les mans buides i es col•loca cuer.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
2
0
Balaguer
Vilafranca

A part de tenir baixes a l’onze titular, l’equip encara s’ha d’acabar de conjuntar.

 

Segona derrota a la lliga cosa que fa que el Vilafranca sigui l’únic equip que encara no ha puntuat. Els motius els podem resumir en que el conjunt de Puchi encara s’està acabant de lligar, catorze cares noves no es poden conjuntar amb quatre dies i d’altra banda tres homes importants en defensa com Bacaicoa, Dani Garcia i Ruben Ortiz, no estaven a la disposició del tècnic per varis motius.

 

Primera part amb gol local


Els primers deu minuts de partit van ser d’un futbol de puja i baixa en el que ni hi havia oportunitats clares de gol ni un dominador del partit, malgrat tot als dotze en un corner, la defensa del Vilafranca va deixar rematar al local Gabernet que feia pujar el primer gol. Va continuar el partit amb la mateixa tònica, un equip local seriós es defensa i que buscava la contra i un Vilafranca que treballava tot intentant cercar l’empat abans del descans. La pilota va sovintejar les dues àrees però si traiem una bona oportunitat local d’Edith que va resoldre bé Tato, poca cosa mes hi va haver.

 

Pólvora mullada.

 

El gol local podríem dir des de bon principi de partit va servir perquè els de casa podessin jugar amb certa comoditat, ben posats al darrera i esperar alguna contra que li donés un segon gol. Per la seva banda el Vilafranca havia d’arriscar anant a buscar l’empat i es cert que ho va intentar, carregant de gent al davant, però a l’equip encara li falta  acabar-lo d’engreixar, hi ha poc rodatge i els davanters es van mostrar amb la pólvora mullada. Van arribar a àrea contrària, amb cert perill però el que podríem dir oportunitats clares de gol no ni va haver massa i per postres a les acaballes del partit amb el Vilafranca abocat cercant l’empat, arribava el 2-0 definitiu.

 

Fitxa Técnica


Balaguer       2

Vilafranca     0


Balaguer: Nogues, Gabernet, Giribet, Egea, Domi, Xavi García, Jony Fernández, Ermengol (Oscar Imaz 80’), Edith (Benet 69’), Ciru i Joanet (Usall 73’).

Vilafranca: Tato, Kiki, Dani Ortiz, Uri, Isma,  Calvo, Eitan (Eloi 71’), Molina (Lluís 63’), Valerio (Marquez 28’) i Puchi.

Gols: 1-0 Gabernet (min 12). 2-0 Oscar Imaz (min 91).

Àrbitre: Fernández Pérez del col.legi de Barcelona.

Targetes: Grogues al local  locals Armengol i als visitants Puchi i Dani Delgado.

Incidències: Unes 300 persones van presenciar el partit al Municipal de Balaguer i amb l’entrenador local Puchi a la grada en complir un partits de sanció que li resta.

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona