Gran partit d’un Vilafranca que mica en mica es va conjuntant.

2
0
Vilafranca
Olot

Un gol matiner dona la tranquil·litat per sentenciar a la segona part, davant un bon oponent.

Primera victòria del Vilafranca en aquest tercer partit de la temporada, tres punts que li permeten abandonar la cua de la classificació i tot gràcies a un bon partit davant un Olot que va mostrar bones maneres, un Olot que en els dos partits anteriors havia marcat sis gols i la bona defensa del Vilafranca en aquest partit li ha impedit fer-ne cap. La maquinaria del Vilafranca começa a funcionar.

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

Un gol matiner que dona tranquil·litat

De en poc va venir que no pugés al marcador un gol als quinze segons en una pilota en la que el porter va ensopegar i que no va ser gol de miracle. Després als tres minuts, Puchi treu un córner curt que talla un defensa i la pilota li torna a ell. Una nova centrada al segon pal fa que el defensa Dani arribant des del darrera i amb un bon cop de cap clavés la pilota a la xarxa, de marea que tot començava bé i calia continuar-ho davant un Olot que evidenciava un bon futbol i que feia treballar la defensa local. Per la seva banda el Vilafranca també sovintejava l’àrea forastera sense oportunitats massa clares de gol. Cal dir que als 42 ni va haver una de clara per l’Olot en una bona combinació mal acabada a l’hora de fer gol. Es va arribar al descans amb el comentat 1-0 i tot quedava pendent del segon temps.

Gran treball i premi final.

A la segona part, el Vilafranca va sortir fort i als 47 Reyes i als 54 Yosu van tenir el gol. Aquesta segona part va anar passant el temps amb un futbol intents que agradava a l’afeccionat, ja que mentre els de la Garrotxa intentaven arribar a l’empat, el Vilafranca cercava el de la tranquil·litat. Precisament aquest gol arribava a la sortida d’un córner quan Dani engalta una volea després d’un rebuig en curt d’un defensa olotí. El 2-0 a un quart del final era un resultat que començava a dir que els tres punts es quedarien a casa i uns canvis tàctics van permetre consolidar el marcador. Ja als noranta Puchi va tenir el 3-0 però porter i defensa ho van frustrar.

Fitxa Técnica

Vilafranca     2

Olot              0

Vilafranca: Tato, Kiki, Dani (Ismael 76’), Uri, Ruben Ortiz, Calvo, Santolalla, Antolinez, Yosu (Eloi 67’), Reyes (Valerio 59’), i Puchi.

Olot: Reig, Francolí (Masó 54’), Berga, Juanjo, Hostench, Abel, Serra, Roger, Rocs (Robert 77’), Sergi Alimany Alex Alimany (Molas 68’).i

Gols: 1-0 Dani (min 3). 2-0 Dani (min 75).

Àrbitre: Diaz Melero del col·legi de Lleida.

Targetes: Grogues als locals Dani i Reyes i al visitant Masó.

Incidències: Unes 180 persones van presenciar el partit al Municipal de la Vila. Puchi ja va poder seure a la banqueta, els arbitres aquesta setmana han estrenat acta informàtica i pagament per transferència bancària. També dir que el Vilafranca va lliurar un diploma de agraïment als Falcons de Vilafranca per la seva participació al I Torneig Ciutat de Vilafranca, Capital del Vi.