Gran partit i treballada victòria que porta al Vilafranca a cotes altes de la classificació.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
1
2
Montañesa
Vilafranca

El porter del Vilafranca Tato Burgada va salvar al seu equip a la segona part i Reyes rematava al rival als 87.

 

Segona victòria consecutiva que porta al Vilafranca de la cua de la classificació a apropar-se a la part alta, tot gràcies a aquesta victòria a un camp difícil com és el de Nou Barris, a fer una bona defensa, amb gran treball del porter i a saber marcar dos gols a camp contrari.

 

(veure fotografies del partit, al final de la crònica)

 

Un gol matiner que dona tranquil·litat


El Vilafranca vestit amb la seva tercera samarreta, de color blanc i coneixedor del seu rival, es va estructurar bé en defensa i es va posar el mono de treball, per a poder sumar algun punt a aquest camp complicat de la Montañesa. Els primers minuts de contacte van portar als dos equips a diferents pujades i baixades sense res a destacar, però en una centrada de Ruben Ortiz a l’àrea local, el davanter del Vilafranca Dani Delgado, toca enrere davant la sortida en falç del porter local Marc Ramírez i quan la pilota entrava Valerio assegura el gol a un metre de la porteria. Els de Miki Carrillo van prémer l’accelerador i un minut abans de l’empat ja van posar a prova a Tato obligant-li a fer dues bones intervencions en una mateixa jugada en un xut d’Edu Sanjosé i com dèiem de seguida va arribar l’empat en un corner perllongat de cap per Archile amb remat final de volea de Ruben que entrava per l’escaira. Fins el descans, molta lluita i una ocasió per cada costat, Dani Delgado del Vilafranca i Villegas pels locals, totes dues en remat de cap.

 

Un gran Tato

 

A la segona part, el Vilafranca va tenir quinze minuts inicials d’un cert domini territorial,amb aproximacions perilloses a l’àrea de Marc Ramírez, però sense grans oportunitats de gol, però mica en mica, els locals, van anar per feina i als 78 una falta directa d’Edu Sanjosé va obligar a Tato a lluir-se per evitar un gol pel l’escaira i dos minuts després un remat de cap d’Achille torna a obligar a Tato a mostrar la seva qualitat. La Montanyesa treballava de valent per desnivellar el marcador i el Vilafranca defenia amb ordre i coratge. Quan ja pràcticament es signava un just empat, arribava una contra, iniciada per Puchi, en la que Valerio es troba sol, li surt el porter local, li fa una vaselina que anava fora per poc i Reyes que seguia la jugada de cap va empènyer l’esfèrica al fons de la xarxa. Decepció local i alegria dels seguidors de Vilafranca per haver sumat tres bons punts.

 

 

Fitxa Técnica


Montañesa    1

Vilafranca     2

 

Montañesa: Marc Ramírez, Ferran, Borges, Comas, Raúl Barriendos, Rubén, Achille, Villegas (Fran 70′), Edu Sanjosé, Miguel Rubio (Alberto 55′) i Padilla.

Vilafranca: Tato, Kiki, Dani, Uri (Isma 62′), Rubén Ortiz, Calvo, Molina, Antolínez (Lluís 46′), Puchi, Dani Delgado (Reyes 45′) i Valerio.

Gols: 0-1 Valerio (12′), 1-1 Rubén (30′) i 1-2 Reyes (87′).

Àrbitre: Rodríguez Pórtoles (Sabadell).

Targetes: Raúl Barriendos / Rubén Ortiz i Dani Delgado. 

Incidències: Unes 350 persones van presenciar el partit al Municipal de Nou Barris en una matinal que amenaçava pluja. El Vilafranca va estrenar la seva tercera indumentària de color blanc.

 

{gallery}web/2011/setembre/cronica18{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona