Amb idèntic resultat, el Vilafranca assoleix sis punts en els dos partits seguits a fora.

Vilafranca

Masnou i Vilafranca van jugar al joc directa i el Vilafranca va ser mes efectiu cara gol.

Aquest partit guanyat a Masnou, ha estat la victòria 250 a tercera divisió del Vilafranca, un resultat excel·lent que acompanyat del de diumenge a Nou Barris li ha suposat situar-se  a la zona de privilegi de la classificació. Els locals es van avençar amb un autogol del central del Vilafranca i abans del descans Yosu, ex del Masnou i el jove Antolinez amb un gran gol, van capgirar el marcador.

Veure fotografies del partit, al final de la crònica.

Del desencís a l’eufòria.

Després dels comentaris pre partit del robatori del vehicle sofert pel president del Vilafranca, va començar aquest encontre amb un Vilafranca conscient que podia sumar algun punt al Maresme, va sortir a donar la cara i intentar portar les regnes del partit. Als 16 minuts després dels primers compassos sense res a destacar, arribava el primer remat perillós de cap de Dani Delgado qui en rematar una centrada de Ruben Ortiz, va enviar la pilota al pal. Tres minuts mes tard un centrada des de l’esquerra del lateral local Aleix Dalmau, es desviada pel central del Vilafranca Bacaicoa dins la seva pròpia porteria fent pujar l’1-0. El Vilafranca reacciona positivament i poc després de la mitja hora una centrada des de l’esquerra de l’atac es rematada de cap per Dani Delgado, amb parada del porter local, la pilota arriba a peus de Yosu i aquest marca l’empat. Quan s’esperava arribar al descans amb empat, el jove Antolinez es va inventar un gran xut des de la frontal que va entrar per l’escaira per fer el definitiu 1-2, un magnífic gol que al final va valer per una gran victòria.

Patiment i errades locals

A la segona part, el Masnou, disconforme amb el resultat va sortir a cercar l’empat i a fe de Deu que el va tenir, però el davanter local Marcelo va errar un parell d’oportunitats molt clares. El Vilafranca feia un bon treball en defensa i sortia a la contra per intentar fer un gol mes per sentenciar el partit. Marquez va tenir la seva ocasió quan es va escapar del seu defensor que el va agafar per la samarreta fent un clar penal. El jugador en lloc de caure va seguir per xutar a porteria i la oportunitat va quedar frustrada. Fins al final de partit els nervis per uns buscant l’empat i pels altres per defensar el resultat, van fer que es veiessin uns quinze minuts finals de partit amb molta lluita i poc futbol.

Fitxa Técnica

Masnou             1

Vilafranca         2

Masnou: , Marc Esteban, Aleix Dalmau, Lavilla, Jonathan (Diego), Ezquerra, Txema (Marcelo), Dani López, Romero, Gerard Alonso (Burrito) i Hamza

Vilafranca: Tato, Kiki, Dani, Bacaicoa, Rubén Ortiz, Calvo, Santolalla (Molina 40’), Antolínez,, Yosu (Marquez 59’), Dani Delgado (Reyes 35′) i Puchi.

Gols: 1-0 Bacaicoa en pp. 1-1 Yosu (34’). 1-2 Antolinez (43’).

Ârbitre: Calle Martínez del col·legi de Barcelona, va fer un arbitratge prou correcte

Targetes: als locals Cesc i Dani López i als visitants Kiki i Dani Delgado

Incidències: Partit en horari gens habitual, dimecres a les vuit del vespre. Molt poca gent al Municipal del Masnou, menys de 200 persones en un partit que va començar cinc minuts abans.