El Vilafranca torna a guanyar i es manté al pom de dalt.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
2
0
Vilafranca
Amposta

Es van sumar tres punts davant un bon rival que va haver de jugar 54 minuts amb dos homes menys.

 

Aquesta vegada l’Amposta no ha pogut guanyar a Vilafranca (ho havia fet en les anteriors quatre visites), qui sap si pel fet de quedar-se amb dos homes menys des de la primera part. Els del Montsià en tot moment van donar una bona sensació d’equip, però el pes dels minuts i la sortida al camp del local Dani Delgado, van sentenciar el resultat.

 

Veure fotografies del partit al final de la crònica

 

Respecte pels de l’Ebre.


Com hem dit els anteriors resultats que s’han produït a Vilafranca entre els dos conjunts, feien que malgrat els tres darrers bons resultats del Vilafranca hi hagués molt respecte en aquest partit i mes després de veure els primers minuts d’un Amposta que li agradava tocar la pilota, però el que son les coses, targeta a Domínguez als dos minuts i un altre als 17, fent la qual cosa que hagués de marxar del terreny de joc i quatre minuts mes tard, als 22 i després als 39, és Miquel qui veu dues grogues de manera que el Vilafranca quedava amb superioritat i el marcador seguia amb el resultat inicial fins el descans, tot i que el seguidor local va reclamar un penal a Marquez als 31.

 

Els canvis, efectius

 

Durant el descans, del pessimisme inicial es va passar a un cert optimisme per allò de jugar 45 minuts amb dos homes més. Va començar la segona part i mentre el Vilafranca atacava i gaudia d’oportunitats, tot intentant inaugurar el marcador, l’Amposta, a la contra i pilota parada portava cert perill a l’àrea local, però, el joc no era fluid, hi havia moltes interrupcions, no hi havia continuïtat en les jugades i semblava que el gol local no arribaria. Finalment, ho va arreglar tot Dani Delgado que va entrar al terreny de joc als 57 i va necessitar deu minuts per fer el primer en aprofitar una centrada de Puchi que va rematar de cap al fons de la xarxa i nou minuts mes tard, el propi Dani Delgado s’inventa una jugada i clava el segon i definitiu.

Al final l’Amposta, molt agosarat va anar a cercar el gol, de manera que tant uns com altres haurien pogut ampliar el marcador.

 

Fitxa Técnica


FC Vilafranca: Tato, Kiki, Bacaicoa, Dani (Rubén Ortiz 46′), Isma, Calvo, Antolínez, Santolalla (Lluís 46′) (Dani Delgado 57′), Puchi, Valerio i Márquez.

CF Amposta: Diego, Vilanova, Puig (Dani 78′), Cesc, Domínguez, Ramon, Miguel, David, Becerra (Chico 52′), Gustavo (Ángel 78′) i Marc.

Gols: 1-0 Dani Delgado (67′) i 2-0 Dani Delgado (76′).

Àrbitre: Barceló Roca (Girona).

Targetes: Grogues als locals Kiki, Márquez, Santolalla, Antolínez, Dani i Lluís i als visitants Domínguez, Miguel, Gustavo i Jordi Fabregat (Entrenador). Vermelles a Domínguez (min17) i Miguel (min 39), tots dos per acumulació de grogues.

Incidències: Tarda agradable al Municipal amb 250 persones.

 

{gallery}web/2011/setembre/cronica25{/gallery}

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona