El Vilafranca mostra a Rubi les seves armes per guanyar a camp contrari.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
0
1
Rubi
Vilafranca

En una primera part molt bona els de Puchi van ser superiors i haurien pogut sentenciar.

 

Desplaçament a un camp difícil en el que fent un gran treball a la primera part i mantenint la petita avantatge a la segona, es van poder sumar tres punts més que permeten seguir a la zona destacada de la classificació. Va ser una victòria molt festejada pels jugadors que ja al final de partit la van celebrar evidenciant que son una gran pinya.

 

Veure fotografies del partit al final de la crònica

 

Destacada primera part.


A Rubí, el Vilafranca va anar per feina. Si eren quatre victòries seguides fins aleshores, perquè no podien ser cinc ?, doncs es va intentar des d’un bon inici i ja al minut sis era Dani Delgado qui rematava al pal dret de la porteria local Als 14 Bacaicoa llença una falta directa i para bé el porter local. Als 23, jugada curiosa, en la que Dani Delgado rep falta fora l’àrea, malgrat tot aconsegueix avençar i és objecta d’un altre falta, aquesta vegada dins l’àrea. El possible penal es converteix en falta des de fora l’àrea. Als 23 gol anul·lat i protestat  pels vilafranquins en una centrada de Puchi que remata enrere Reyes i que Dani Delgado marca de cap arribant al segon pal i venint del darrera. Finalment, una jugada semblant a l’anterior, va acabar en l’únic gol del partit, aquesta vegada però, centra Calvo, pentina enrere Reyes i fa el gol Dani Delgado. Als 40 és Santolalla qui centra i Reyes remata de cap fent que la pilota bombejada toqués la part alta de la creueta. Per la seva banda el Rubi, va arribar amb cert perill a l’àrea del Vilafranca amb corners, xuts llunyans o faltes, amb poques possibilitats de fer gol.

 

Nedar i guardar la roba

 

A la segona part el Rubí va sortir a cercar l’empat, però a la primera contra és Puchi qui de fort xut fa lluir al porter Suriñach. Als 50 el Rubi xuta al pal però la jugada és invalidada per fora de joc. Tenint en compte que la iniciativa és dels locals, Puchi mou la banqueta i mana moviments estratègics al seu equip per millorar en defensa. De manera que tot i que el Rubí treballa molt buscant porteria, se’ls veia amb pocs recursos per obtenir el gol. Malgrat tot el van tenir als 83 en un xut de Toni al travesser.

 

 

Fitxa Técnica


Rubi: Suriñach, Reyes, Javi, Ortega, Pedro, Dot (Montoro 49'), Juan Carlos, Batanero (Roger 55'), Sergi, Galisteo i Toni.

FC Vilafranca: Tato, Kiki, Bacaicoa, Isma, Ruben Ortiz, Calvo, Molina (Santolalla 34'), Antolínez, Puchi, Dani Delgado (Valerio 59') i Reyes (Moha 71').

Gols: 0-1 Dani Delgado (37’)

Àrbitre: Bertomeu García de la delegació de Barcelona..

Targetes: Grogues als locals Galisteo i Raul Hernàndez i als visitants Dani Delgado i Santolalla.

Incidències: Bona temperatura a Rubi amb unes 250 persones a Can Rosés. Puchi ja recuperat de la seva intervenció quirúrgica va seure a la banqueta i dir que va debutar a la segona part el nou fitxatge Moha.

 

{gallery}web/2011/octubre/cronica2{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona