J-14 El Vila suma tres punts més davant un rival incòmode.

Avui no a estat un gran partit però si efectiu i del que es tractava era de sumar els tres punts, amb la victòria d'avui els locals encadenen cinc partits sense perdre i sumen onze de quinze punts possibles, situant-se en la vuitena posició.

Des de començament els jugadors locals han deixat que els visitants tinguessin el control de la pilota això si sempre al seu camp obligant-los a fer passades llargues que en tot moment eren controlades per la defensa local, al mateix temps els visitants se les veien per aturar els continus atacs sobre la seva porteria. Però a mesura que els locals agafaven el pes del partit es veia que podia arribar el gol i així ha estat quan Oribe fa una passada en profunditat per Duran qui fa una centrada al segon pal sent aquesta és rematada per Santi Triguero a les mans del porter Àlex que refusa la mateixa deixant-la a peus de Bernat que només ha de rematar a gol aconseguint l'1-0, donant molta tranquil·litat als locals i tocats als visitants que veien que només eren capaços d'arribar a la porteria local en llançament de faltes al voltant de l'àrea gran. D'aquesta manera s'arriba al descans.En la segona part el mateix del mateix, control del Vila i molts intents d'aconseguir el gol de l'empat en passades llargues sempre guanyaven els defenses locals o el porter, a la contra el Vila anava arribant però tampoc sense crear molt de perill sent resolt també per la defensa o el porter visitant. L'entrenador visitant fa dos canvis que sembla que li donen una mica més de profunditat a l'atac, també s'han trobat que al minut 73' el jugador local Medina era expulsat per doble targeta groga. Immediatament el míster local fa un canvi retirant a Guti per donar entrada a Creixell un home de mig del camp, eren moments complicats pels locals que han sabut superar no tancant-se al darrere i sortint en jugades perilloses. Els visitants o intentaven de totes maneres, en llançament de faltes, xuts de fora l'àrea, intents de remats però no tenien el dia, al minut 84' el míster local retira al davanter Santi Triguero i dona entrada a Eric González per mirar de pressionar la sortida de la defensa. Els jugadors locals no es conformaven amb l'1-0 i tot i jugar amb un home menys buscaven la porteria rival i han avisat en una pilota robada per Eric amb passada a Oribe qui ha estat a punt de marcar, i quan els jugadors visitants estaven llançats buscant l'empat Dani Antolinez recupera una pilota en l'àrea gran local fent una passada en profunditat per Oribe que supera al defensa que el marcava i de fort xut en la frontal de l'àrea aconsegueix el 2-0 ja en temps de descompte. Xiulant-se seguidament el final del partit.