J-15 El FC Vilafranca perd en la seva visita a l'Olímpic de Terrassa.

Dues targetes grogues en dos minuts seguits per un jugador del vila, marcaren el desenllaç del partit.

Els dos equips sabien el que es jugaven, i per això es va veure un bon partit fins al minut 35', (on dues decisions presses en dos minuts seguits per part de l'àrbitre al mostrar-li dues targetes grogues consecutives a Bernat i la consegüent expulsió), va pesar molt sobre els jugadors del Vila que tot i això varen saber estar a l'alçada, lluitant fins l'últim moment i buscant la porteria contraria per fer algun gol.De començament els dos equips han jugat la pilota, amb control al mig del camp per buscar les entrades per les bandes, ja que les dimensions del camp o permeten.

Tots dos equips, estaven creant ocasions de perill tant de jugada com a pilota parada, i en una d'aquestes per part de l'equip local al minut 15' Merchan en jugada personal per la banda esquerra i en xut ras des de fora l'àrea aconsegueix batre a Marc Ramírez fent l'1-0. A partir d'aquí els homes d'Ivan Moreno avancen posicions, exercint una major pressió sobre jugadors locals als quals els i costa més sortir des del darrere, però al minut 33' Bernat disputa una pilota caient fora del camp, el dorsal 4 s'encara amb ell recriminant-li allò de la jugada, la decisió de l'àrbitre targeta groga per tots dos, seguidament minut 35' pilota en profunditat a dintre de l'àrea local Bernat intenta controlar i és entrat pel defensa que en desequilibrar-lo toca la pilota amb la mà, l'àrbitre xiula falta del davanter i li mostra la segona targeta groga amb la consegüent expulsió tot i les protestes dels jugadors del Vila. A partir d'aquest moment els locals són els que agafen el domini del mig del camp sense crear molt de perill, d'aquesta manera s'arriba al final del primer temps amb les pertinents protestes a l'àrbitre del partit.

La segona part comença amb la lesió de Guti que en un salt amb el defensa que el marcava li surt l'espatlla de lloc i ha ser canviat entrant en el seu lloc Eric Gonzàlez era el minut 49', quatre minuts més tard en un contraatac local i en la disputa de la pilota Duran desplaça al davanter caient a terra, l'àrbitre xiula penal i li mostra la targeta groga, el penal és tirat per Jaime marcant el 2-0 al minut 53'. Semblava que acabaria el partit en golejada però els jugadors del Vila amb lluitat de valent per retallar el resultat creant algunes ocasions per marcar, a partir del minut 73' si ha sumat un altre inconvenient pels jugadors, ja que ha començat a ploure torrencialment, tot i això els jugadors no han escatimat esforços per intentar reduir distancies, els locals han sentenciat el partit al minut 85' quan Àngel en jugada personal aconsegueix batre altra vegada la porteria del Vila, establint el definitiu 3-0 amb el que acabaria el partit.

Ara toca mentalitzar-se pel partit del dissabte vinent davant el Figueres.