J 25 - Els FC Vilafranca perd per la mínima en la seva visita al Nou Cerdenya.

El Vila s'avança en la primera meitat jugant a favor del vent i en la segona són els locals qui aconsegueixen remuntar el partit amb dos gols.

En la primera part el Vila juga a favor del vent, agafant el control del partit amb una defensa ordenada i una pressió constant al mig del camp, amb poques ocasions de gol, ja que les defenses desbarataven qualsevol intent d'aproximació a les seves respectives porteries, quan corria el minut 30' és Cuellar qui treu una falta lateral sobre la porteria local i en Josep Diez remata de cap anticipant-se a tothom, introduint la pilota al fons de la porteria establint el 0-1, resultat en què arriba el descans.En la segona part els locals surten amb una mica de motivació i avançant les seves línies, el resultat en aquell moment no els i era gens favorable, amb un futbol directe per mirar d'aconseguir un gol ràpidament que els poses a dintre del partit, al minut 54' i a la sortida d'un corner és Javi Lara que sense oposició remata de cap posant la pilota al fons de la porteria d'Àlex posant l'empat a 1-1. Els jugadors del Vila reaccionen i comencen a arribar a la porteria local però sense massa perill, i novament eren els locals els que aconseguirien marcar un altre gol al minut 76' en rematar de cap Ignacio una pilota centrada al segon pal posant el 2-1 en el marcador, però un minut més tard es queden amb un home menys per expulsió de Putxi, ara és el Vila qui vol aprofitar els pocs minuts que queden per mirar d'empatar almenys el partit, avançant al central Medina fins a la davantera per mirar de què pogués rematar alguna pilota, arribant així al final del partit.Partit on el Vila es mereixia l'empat, però qui s'emporta els punts és qui marca mes gols.Aquest partit ja està i ara ja toca pensar en el Perelada que és un equip amb el qual tindrem de lluitar per estar al mig de la classificació.Fitxa del partit.Imatges del partit BTV.Fotos del partit.