J 26 - El FC Vilafranca amb un gol té prou per guanyar al CF Peralada.

Avui com la setmana passada s'ha fet una parada d'un minut abans de començar el partit, tal com recomana la FCF com a protesta.

Tots dos equips sabien el que es jugaven, i per això ha estat un partit molt disputat pels dos equips fins al final del mateix.

Els jugadors locals han sortit mentalitzat de la importància del partit d'avui, ja que es tracta d'un equip que està igual que nosaltres, lluitant per la permanència i s'havia d'evitar que facin algun gol per guanyar-los el gol particular. En aquesta primera part el joc defensiu s'hi ha imposat per sobre de l'atacant, amb no moltes ocasions de gol i moltes interrupcions del joc, en tot moment el pes del partit ha sigut el Vila qui dut, d'aquesta manera s'ha arribat al descans.

En la segona meitat ha estat el mateix de la primera, molts intents dels jugadors locals d'apropar-se a la porteria forastera però els visitants es defenien bé, evitant qualsevol ensurt per la seva porteria, però ha estat al minut 62' de partit quan Font recull un rebuig a la zona de mitjos del Peralada i amb una passada a l'espai per Albarran aquest fa una centrada a dintre de l'ària i oportunament Gerard Zambudio remata amb el peu al fons de la porteria, sense que el porter Toni pugui fer res per evitar el gol, era l'1-0 que donava certa tranquil·litat als locals. A partir d'aquest moment els locals han respirat una mica amb més tranquil·litat sabedors que estaven al davant en el marcador, i han agut jugades pels dos bàndols on haguessin pogut augmentar el marcador o igualar-lo(els visitants han tingut dues pilotes al pal) però els locals han sabut gestionar la diferència en el marcador, que a la fi els i ha donat els tres punts.